Gossip.ee otsustas oma erinevatelt lugejatelt uurida, millest nad unistavad, mida ootavad elult ning mida selleks teevad, et nende unistused täituksid. 21-aastane Arina Savrasova unistab, et saaks kõik oma unistused ise täita ning seetõttu plaanib edukat karjääri psühholoogina. “Üheks suureks unistuseks on saada psühholoogiks ning saada sellega ka tööd!”

Rääkige palun natuke endast – millega tegelete (õpite, töötate,…)
Millega ma siis tegelen? Olen täitsa tore & hooliv koduperenaine ning kohe kindlasti mitte meeleheitel! Igapäevasteks tegevusteks on mul poja kasvatamine ning kodu korrashoid ning loomulikult maitsvate toitude valmistamine.

Kas armastate unistada? Millest? Mida ootate elult. Mida teete selleks, et teie unistused täituksid?
Unistada meeldib ikka, kuid piirdun siiski reaalsusega ning unistada meeldib mulle ka loogilistest asjadest.

Üheks suureks unistuseks on saada psühholoogiks ning saada sellega ka tööd. Loomulikult unistaks ka sellest, et saada palju reisida, kuid enne seda peab sul olema rikas mees, rikkad vanemad või ise pead olema hea töö peal, et seda saada — nii et enne pean unistama, et saan armastava töö & sealt edasi siis meeldiva palga, siis hakkan ma unistama Itaaliast, Austraaliast jne.

Hetke üks suurimaid unistusi on saavutada minule endale sobib kehavorm. Kaalust alla ei tahaks võtta, kuid ei teeks paha kui pärast rasedust tulnud pisikese kõhukese ära saaks ning armikesed ära kaotaks. Hetkel tegelen ka korralikult aeroobikaga ning hetke tulemused on väga meelepärased ning naeratust toovad!
 
Elult ootan palju ekstreemsust, ning üldiselt olen ma kõike juba saanud. Meeletult head sõbrad ning kõige enam poja. Hea tervis ning kõik muu tuleb elule juurde iseenesest.
 
Kui ma unistan, siis ei jäta ma seda kunagi unarusse. Kui tuleb võimalus midagi rohkemat teha, et mu unistus täituks, siis ei jää ma kunagi mõtesse, kas ikka tasub! Tasub & kuidas veel, kui ma iseennast ei liiguta, siis ei tule mitte midagi.
 


Arina Savrasova


Arina Savrasova