Pole paha! Jaanuaris täienes viimasel ajal tenniseväljakul säravalt esinenud Kaia Kanepi (26) rahakott Brisbane’i tenniseturniiri võiduga 110 000 dollari ehk veidi enam kui 85 000 euro võrra. See kindlustab rahaliselt Kaia hooaja ja viis ta kohe esimeseks WTA (Naiste Tenniseassotsiatsioon) tennise- miljonäride 2012. aasta hooaja edetabelis, kirjutab Kroonika!

Kaia ei jää edetabeli tippu pikalt, sest praegu peetaval Australian Openil pidi ta vastu võtma kaotuse. Kaia on teeninud oma karjääri jooksul 2,4 miljonit dollarit, mis annab talle WTA naiste tennise miljonäride edetabelis täpselt 100. koha.
 
Edetabelit juhib Serena Williams 34 miljoni dollariga, talle järgneb tema õde Venus Williams 27 miljoni dollariga. Esimene Ida-Euroopa tennisist on Maria Šarapova 16 miljoni dollariga.
 
Kaia ise raha ei loe. “Ma ei tea. Mina ei arvuta. Üle ei jää,” on ta Kroonikale öelnud oma rahaasju kommenteerides. See ei ole muidugi kergelt tulnud raha. “Tennis on võitlus. Enese eest tuleb võidelda. Tennises tuleb vastast suruda ja jooksutada.”
 
Kaia rahaasju korraldab isa Jaak. Võitja saab 16–20 protsenti turniiri auhinnarahadest. Võidurahalt tuleb omakorda maksta kohalikud maksud ja loomulikult katta oma jooksvad kulud. Lisaks on Kaial sel hooajal kasutada 125 000 eurot sponsorraha Tallinkilt.