Skandaal Jana Kase lugude kaasautori ja produtsendi Tõnu Lindret’iga ei vaibu. Raha on suurimagi sõpruse hävitaja ja nüüd kurdab Lindret, et Jana Kask ja Imre Kaas ei maksa looga “Feel the Vibe” seotud arveid ning Jana särab fotosessioonidel ja pidudel Tõnu ostetud riiete ja aksessuaaridega!

“Jana Kask ja tema uus promootor Imre Kaas on maksmata jätnud kõik Feel The Vibe videoga tekkinud kulud, mille kohta Jana esitas arved ja nüüd ajab võlgasid teiste kaela,” ahastab produtsent. “Täna sain kurjad e-mailid stuudiost, mis täiesti ehmatas, sest Jana tellis video mitte mina isikuliselt, lisaks veel muu soga uue Jana laulu ümber!” jätkab ta.

Kuid see pole veel kõik. Väidetavalt särab noor diiva nii seltskonnaveergudel kui üritustel pealaest jalatallani Tõnu rahakotiga soetud esemetes. “Pilt, kus Jana reklaamib oma tattood, on minu ostetud mütsiga, artikkel “Jana Kask stiilselt mustas”, on minu ostetud riietes, mille raha ma pole ega ei viitsigi tagasi nõuda!”

Meedia poole pöördumist ei pea ta ometi aga hilburaha tagasinõudmiseks. “Kui ta on “staar”, siis maksku võlad ja tehku ise ka midagi, aga ärgu tegelegu teiste laimamisega selliselt, nagu ta eelmisel aastal hakkama sai. Tehku üks muusikapala ja siis vehelgu igal pool palju tahab!” kärgib Lindret.