Kaunis Sini Tarkkinen on kuulus Soome tatoo-meister ning pinup & editorial modell. “Teen tatoos’id ning töötan modellina. Vahel olen õhtujuht ja löön kaasa TV-show’des,” räägib Soome seksikaimate naiste pingeridades ning meelelahutusmeedias ilma tegev ning mitmete fotograafide muusaks olev Sini Tarkkinen Gossip.ee-le.

Sini paljastab, et näeb ennast ka viie aasta pärast samal teel. “Tatoo’de tegemine on minu igapäevatöö, ka modellindusega tegelen tihedalt. Tahaksin ehk rohkem TV-ga ennast siduda,” põrutab Sini. “Aga võib-olla on mul hoopis lapsed,” ütleb koos kallima ja kahe koeraga elav kaunitar.

“Õpin näitlemist, õhtujuhtimist ning hoian ennast vormis, et saada endale meelepäraseid tööpakkumisi.  Ma pean olema vormis, kui tahan jätkata modellina ka tulevikus. Mulle väga meeldiks, kui ma saaksin oma reality show, samuti on mul soov teha nime meediaäris,” räägib ettevõtlik ja ambitsioonikas kaunitar Gossip.ee-le.

“Mulle meeldib elada praegu ja kohe. Mind motiveerib mu mees ning samuti motiveerin ma ennast ise! Mind motiveerib elu, mitte raha ja kuulsus,” rõhutab naine, et isiklikud saavutused ja õnn on talle tühjast tähesärast tähtsamad.

Kõikidele noortele, kes soovivad tema moodi edukaks saada soovitab ta iseendaks jääda. “Ole kes sa oled ja ära lase teistel endale hinnanguid anda!” toob Sini lagedale oma elu moto.

Sini Tarkkinen on ka üks nendest õnnelikest Soome kuulsustest, kellel on õnnestunud Ohmygossip Couture’iga koostööd teha. Eksklusiivset Soomes valminud Ohmygossip Couture’i moe-eri näete Sini Tarkkineni’ga juba järgmisel nädalal! Püsige Gossip.ee lainel!

 


Sini Tarkkinen (Marika Kiviharju / Ariell.fi)


Sini Tarkkinen (Hans Lehtinen/ Ariell.fi)


Sini Tarkkinen (Petri Mast/ Ariell.fi)


Sini Tarkkinen (Hans Lehtinen / Ariell.fi)


Sini Tarkkinen (Marika Kiviharju / Ariell.fi)


Sini Tarkkinen (Hans Lehtinen/ Ariell.fi)