Soome Big Brother’i saatest tuntud Antti Kurhinen esitas süüdistuse Jussi Parviainen’i vastu, vahendab Soome kõmuportaal Seiska.

Jussi Parviainen’i naise Saana Parviainen’iga kohtingul käinud Antti Kurhinen on Jussiga suures riius.

”Käisin just tegemas kuriteoavaldust Jussi vastu raske laimamise eest,” räägib Antti Seiskale. Antti vihastas Jussi poolt kirjutatud blogi pärast. Seal laimab armukade mees BB-staari muu hulgas narkodiileriks, vägivaldseks ja kriminaaliks.

”Loodan, et politsei saab ta kontrolli alla, ennekuulmatu laimamine. Soovin, tema eksnaisele (Saanale) jõudu, kuna kogu see blogi on lihtsalt haiglane. See läheb lihtsalt üle piiri,” ütleb Antti.

Antti Kurhinen ja Saana Parviainen käisid eelmisel nädalal kohtingul, millest neiu kirjutas oma blogis üsna meeldival toonil. ”Olin eile superarmsal kohtingul. Ta tuli mulle autoga järgi ja arvake ära mida? Ta tõi lilli ja šokolaadi ning minu tütrelegi tõi lille.  Ma olin täiesti supermüüdud,” mainib Saana netis.

Paar käis kinos ja Mehhiko restoranis. “Sõime küünlavalgel ja jalutasime Helsingi ilusaimatel tänavatel nagu 50-ndate aastate stiilne paar. Ta andis oma käe nagu vanem härrasmees. Hihhiii. Ja seejärel tõi ta mind koju ja saatis ukseni. OH MA EI SUUDA,” kirjutas neiu.

[ot-gallery url=”gallery/big-brotheri-t%c3%a4ht-antti-kurhinen-andis-jussi-parviaineni-politseisse”]