Miss Helsingi finalist Rina Ezra on süüdi mõistetud varguses. Vargus leidis aset 2010. aastal, vahendab Soome kõmuportaal Seiska.

Miss Helsingi finalist Rina Ezra, 19, mõisteti süüdi Tuusula munitsipaalkohtus raskes varguses detsembris 2010. Karistuseks sai ta 6 kuud tingimisi. Vargus pandi toime juulis 2009. Tüdruk oli siis veel alaealine.

Munitsipaalkohtu dokumentidest selgub, et Rina ja tema viis sõpra varastasid maasikamüügitelgist seifi. Seifis arvati olevat kuskil 8600-14 000 eurot. Rina tunnistas ennast varguses süüdi.

Tüdruk kahetseb tegu. “Rääkisin Miss Helsingi organiseerijale Martina Aitolehti‘le ausalt asjast kui täitsin taotlust võistlusel osalemiseks. Mul on väga kahju juhtunust ja kahetsen tegu. Olin noor ja rumal. Sattusin valesse seltskonda ja tagajärgedega pean elama kogu elu,” ütleb Rina.

“See osa minu elust on minevik. Sain õppetunni ja olen muutunud. Ennekõike olen kasvanud inimesena. Tean, et tegin rumalasti ja sain selle eest valusa õppetunni. Loodetavasti võin olla hoiatav näide teistele,” ta ütleb.

[ot-gallery url=”gallery/miss-helsingi-2012-finalist-rina-ezra-on-s%c3%bc%c3%bcdi-m%c3%b5istetud-varguses”]