Laulja Iris Vesik (20) räägib ajakirjale Naised, et ta on hetkel karjerist. “Ütlen pigem nii, et aasta 2011 on olnud väga põnev ettevalmistuse aasta. Ma olen esinenud suurtel festivalidel, soojendanud tõeliselt suuri artiste ning sõlminud oma esimese plaadilepingu EMI-ga, lindistanud plaadi, kuid kõik see on alles algus.”

Iris naerab, et alati arvatakse, justkui tuleks kõik see väga kergelt, iseenesest, kuid tegelikult nii ei ole. “Kõik need asjad on tulnud väga aeglaselt ja ettevalmistatult. Ma olen seda plaati teinud neli aastat. Kõik ei käi nii kiiresti, nagu millegipärast arvatakse, eriti kui on ambitsioonid kodust kaugemal.”

“Olen nõus palju tööd tegema, et olla rahul ja õnnelik sellega, mida ma teen. Edu mõiste on mitmeti võetav ja kõigi jaoks erinev. Ma olen hetkel ikkagi karjerist, aga terve elu ei saa põhineda karjääril. Muidu võib elu lõpupoole igavaks ja üksikuks kätte ära minna. Ma arvan, et mu ambitsioonid on piisavalt reaalsed, seega üle laipade ma minema ei pea, ei tahakski.”

“Mulle meeldib elada. Ma plaanin reisida ja maailmas lähiajal ringi vaadata.”