Super figuur ja nooruslik välimus — Mimi Kirk on 73-aastane vanaema (sündis: September 23, 1938), kes valiti maailma kõige seksikaimaks toortoitlaseks! Mimi pole loomseid (liha)tooteid kasutanud juba 40 aastat ning tulemust võite näha oma silmaga — Mimi näeb oma vanuse kohta välja lihtsalt super hea!

“Olen nelja lapse ema, mul on kaks poega ja kaks tütart,” räägib Mimi oma kodulehel. “Samuti on mul 7 lapselast. Ma kasvasin üles Hollywoodis, Californias. Abiellusin 17-aastaselt ja jäin leseks 29-aastaselt. Olen taimetoitlane juba ligi 40-aastat,” räägib kaunis Mimi. Muuseas, Mimi ilu ei ole tänuvõlgu ei botoxi süstidele ega iluoperatsioonidele. “Ma ei ole süstinud endale ei botoxit ega teinud iluoperatsioone,” jutustab naine, kes näeb julgelt 30-aastat noorem välja, kui ta tegelikult on. Naine ise ütleb, et tunneb ennast tihti kahekümnesena ning et ta lapsed ja lapselapsed on ta ilusa välimuse üle väga õnnelikud – suisa uhkustavad sellega Facebookis.

Mimi andis välja ka raamatu: “Live Raw: Raw Food Recipes for Good Health and Timeless Beauty”, millest on saanud väga kiirelt müügihitt.

Siin toob Gossip.ee teile välja valiku videosid Mimi’st:

PETA 2011 seksikaimaid taimetoitlasi, kel vanust üle 50-aasta näete SIIT