Saatest “Unistuste Printsess” tuntuks saanud kaunis modell Delisa Maria Varik elab juba pikemat aega Itaalias, kus juhib ka kohalike seas ülipopulaarset naljasaadet “Striscia la Notizia”, mis sarnaneb sisult Eestis tuntud saatega “Ärapanija”. Lisaks on Delisa juba mõnda aega kihlatud olnud oma kallima, kuulsa korvpalluri Stefano Mancinelliga.

“Kindlasti sooviksin sel talvel puhkama sõita, kuid tiheda töögraafiku tõttu ma üle paari päeva vabaks ei saa, seega pole võimalik kaugele puhkama sõita ning olen otsustanud veeta kogu vaba aja oma armsama juures Itaalias,” nendib Delisa, et tööd on hetkel tõesti väga palju. “Aga kui ma peaksin valima, kas sõita soojale maale või suusapuhkusele, siis igal juhul valin sooja maa,” pole kaunitar suusa- ja lumelauapuhkusest väga huvitatud.
 
“Meeldejäävaimaks reisiks minu jaoks on Bali saared, käisin seal perega, kui olin alles pisike tüdruk, just seal õppisin ma ujumise selgeks, see päev ja hetk ei kao minu mälestustest iial, olin väga õnnelik,” meenutab Delisa oma lemmikreisi. “Venemaa aga on riik, kuhu ma eales sõita ei taha,” mainib kaunitar. “Ja kui mul õnnestub Eestis puhata, siis alati tahan veeta selle aja vanavanematega nende kodus omatehtud koduseid toite süües,” räägib Delisa ajakirjale Buduaar Shopping.