Teet Saarepera kaunis elukaaslane Eliko Haak on seltskonnas alati silma paistnud omapärase ning julge stiiliga, neiu pole kunagi soovinud massi sulanduda ega halli hiirekesena mööda seinaääri käia.

“Jah, tõepoolest, juba väikesest peale olen alati soovinud kõigist erineda, mäletan hästi ühte lapsepõlve seika esimesest tantsutrupist, kus tantsimas käisin. Nimelt meile õmmeldi sellised lühikesed satsilised seelikud, mis kõik suhteliselt sarnased välja nägid, ühel seelikul märkasin siiski imepisikest erinevust ja kohe teadsin, et just mina pean selle endale saama,” ütleb Eliko Buduaarile. “Samas ma ei pea end nii-öelda moega kaasas käivaks inimeseks, pigem eelistan kanda seda, mis tuju parasjagu on, kindlasti on minus olemas julgus proovida uusi stiile, kanda erinevaid värve, šokeerida. Ma ei saa üldse aru neist, kes armastavad kanda vaid musta. Jah, must lühike kleit on alati moes, kuid sellegipoolest võiks ju kas või pisut elule värvi ka lisada,” leiab Eliko, et igav riietus lihtsalt ei sobi.
 
“Värvid on lõbusad, annavad head energiat, panevad särama. Kõige paremini, lausa nagu kala vees, tunnen end Tarifal olles (Tarifa on tuntud surfiparadiis Hispaanias), seal kannan alati riideid, mida Eestis ei kannata selga panna – kõike ja palju. Peagi lendame elukaaslasega Austraaliasse surfielu nautima, seega kõik kirkad ning erksavärvilised riided oleme juba kapipõhjast välja otsinud,” lisab Eliko suure ootusärevusega.


Eliko Haak (erakogu)


Eliko Haak (erakogu)


Teet Saarepera ja Eliko Haak (erakogu)


Eliko Haak (erakogu)