Neeme Naiste Rannavalve Selts sai jonni pärast loodud, põrutab ansambli “Laine” lauljanna Sirje Põllu Gossip.ee-le. “Vastukaaluks meeste Merekultuuri seltsile sai naisteselts ka loodud. Mehed arvasid, et naiste selts on lühiajaline õnnestumine, sai siis jonni pärast loodud Neeme Naiste Rannavalve Selts. Meie seltsi kuuluvad Ihasalu poolsaare tegusad naised eri vanuses ja erinevatelt elualadelt.”

Sirje Põllu, teie olete Neeme Naiste Rannavalve Seltsi juht ning 26. novembril pidasite 5. sünnipäeva. Kuidas pidu läks, mida põnevat meenutate sellest?
Pidu läks väga hästi, meid tervitas ka Jõelähtme vallavalitsus. Külalised said kaela vahva roosa lillepärja ning toimus ülipõnev Limbovõistlus! Enne võistlust sai Jägermeistri julgustusnapsu! Keskööl sõime koos päästerõnga kujulist torti.
 
Kuidas sai alguse Neeme Naiste Rannavalve Selts ning kes sellesse seltsi kuuluvad?

Vastukaaluks meeste Merekultuuri seltsile sai naisteselts ka loodud. Mehed arvasid, et naiste selts on lühiajaline õnnestumine, sai siis jonni pärast loodud Neeme Naiste Rannavalve Selts. Meie seltsi kuuluvad Ihasalu poolsaare tegusad naised eri vanuses ja erinevatelt elualadelt.
 
Kas teil on plaanis mõni põnev üritus ka Jõulude ja aastavahetuse paiku?

Jõulud kuuluvad pereringi! Loodan, et midagi vahele ei tule ja seda ilusat võimalust ära ei rikuta. Aastavahetus pole veel kindel, kas saab olla kodus, või peab minema rahvast lõbustama.
 
Meenutage põnevamaid seikasid- juhtumeid selle 5 aasta jooksul?

Esimese seltsi sünnipäeva pidasime väga omapäraselt. Tellisime bussi Neeme ja sõitsime Tallinna. Meestele sünnipäeva veetmise kohta ei avalikustanud. Kui me jõudsime linna ja kõik koos Vineeri-ja Mööblikombinaadi juures trammipeatusesse maandusime, ei adunud keegi, et sünnipäev tulebki trammis. Selline lahe võimalus on olemas, kus oma söökide ja jookidega ning korraliku muusikakeskusega saab kõik liinid läbi sõita, samal ajal pidu pidades. Peatustes tramm küll aeglustus ja rahvas tahtis peale tulla aga meil oli lõbus seal neile pikka nina näidata ja mõnusalt edasi sõita.
 
Olete särav laulja. Kas ansambelil “Laine” on lähemal ajal kusagil esinemisi tulekul?

Esineb küll, kuid kahjuks on need erapeod, ning ei ole viisakas neist rääkida.

Kus viimati esinesite?
Eile 28.11 olin koos valla lasteaia- ja koolilastega Jõelähtme kirikus. Laulsime Jõululaule koos Karl Madisega. Et lapsed I Advendil kirkut külastavad on meil juba pikaajalisem traditsioon. Head rahuaega kõigile!
 
Facebookis teatasite, et teie kandis oli liikumas üks karupoeg. Kas ta on jätkuvalt seal käimas?

Meie karupoeg pänderdas tükk aega veel meie poolsaarel, jalajälgi oli kogu pikk rannariba täis. Väidetavalt lahkus ta nüüdseks Raasiku poole.

 

Loe lisaks:
Laulja Sirje Põllu Gossip.ee-le: Eredaim kontserdielamus oli Moskvas
“Mulle väga meeldib oma kodumaa ja tema neli aastaaega, kuid inimesed on elust kurnatud ja tigedad. Sooviks vähem ülbust ja rohkem heasoovlikust,” räägib särtsakas lauljanna Sirje Põllu Gossip.ee-le.

 


Ansambel “Laine” (Scanpix/ Artur Sadovski)