Kas aastaid meedia ja lugejate kirgi kütnud armukolmnurk: Kati Toots, Jaan Toots ja Kersti Toots on minevik ning kuulus kolmik on asendunud uue kolmnurgaga? Kati ja Jaani tuttavad teavad rääkida, et tuntud meediapersooni ning tänavuse tantsusaate “Tantsud tähtedega” üks silmapaistvamaid osalisi Kati Toots on mures, sest tema suhe Jaaniga seisab vaid juuksekarva otsas.

Luksuslikus Keila-Joa villas ühist tütart kasvatavate Jaan ning Kati Tootsi roosilisse ellu on tunginud rivaal — verinoor kaunitar, kes paari lähedaste sõnul on Jaani pea täiesti segi ajanud.

“Tundub, et Jaan läheb taas uuele ringile,” pajatab allikas Ohmygossip.ee-le, kes nägi pikas mustas mantlis silmnähtavalt säravat Jaani eelmisel nädalal uue silmarõõmuga Tallinna vanalinna klubi väisamas.

“Eelmise nädala neljapäeval avas restoran/klubi “Tigu” (mis paiknes vanasti Kadriorus) uksed uues kuues Pikal tänaval restoranis Sisalik, mis läks kaheks kuuks puhkusele. Nad pakuvad vahemere roogi ja mereande ja neil on oma klientuur,” räägib allikas, et Jaani on seal nähtud varemgi, sest tegu on suhteliselt kindla klientuuriga kohaga.

“Jaan tuli pidutsema täiesti võõra noore tüdrukuga, mitte oma praeguse elukaaslase Kati Tootsiga. Mis ta võis olla… umbes 20-aastane, nägi välja nagu Cleopatra, isegi soeng oli samasugune. Kandis väikest musta kleiti, nägi äärmiselt kena välja,” jutustab allikas Ohmygossip.ee-le.

“Tüdruk käitus väga erudeeritult, Toots oli aga totaalselt pöördes. Suudles tal avalikult korduvalt kätt, valas shampust ja teenendas. Umbes kell 23.30 nad lahkusid, aga mitte nagu “sõbrad”, vaid kui paar.”

Eelmise nädala tiivaripsutust juhtus lisaks teistele klubi külastajatele nägama ka terve hulk Jaan Tootsi endiseid tuttavaid. “Jaan, kes sellest seltskonnast tundis vähemalt kümmet inimest, ei teretanud ühtegi vana tuttavat. See oli nagu õhtu tõmbenumber. Jaanil oli tõenäoliselt häbi, et oli Kati asemel juba uue naisega. Tal oli silmi ainult sellele tüdrukule, vaatas teda nagu oleks pimestatud. Aga kust ta sellise naise sai, ta oli tõeliselt ilus,…” imestab teine klubi külastaja ning lisab: “Aga see on tüüpiline Toots, tahab kõiki.”

“Sellepärast Kati võimleski niimoodi seal tantsusaates, et mees libiseb käest ära,” lisab Kati ja Jaani pereeluga kursis olev kolmas klubi külastaja.

Ohmygossip.ee’l Katit ja Jaani tabada ei õnnestunud, küll aga kuulaksid meie lugejad kindlasti heal meelel nendepoolset versiooni juhtunust.

Leidke meid ka Facebookist: