Värsked kahe lapse vanemad Jessica Alba (30) ja Cash Warren (32) naudivad lapsevanema rolli ja on teineteisesse armunud rohkem kui iial varem. Kuid hetkel kannab näitlejatar vaid laiu tuunikaid ja maani kleite. Talle teeb muret, et sünnitusjärgsed kilod on nii visad kaduma.

Hiljuti võtsid Jessica Alba ja Cash Warren mõlemad tütred kaasa ja läksid parki jalutama. See oli esimene kord, kus avalikkus kahekuust pisitütart Haven’it näha sai. “Ta on just naeratama hakanud. Ükspäev kui Cash temaga rääkis ja teda musitas, naeratas ta kogu aeg. Temaga saab fantastiliselt hästi kontakti,” ütleb Jessica nädalalehele People.

Perekond alustas päeva brunch’iga luksuslikus hotellis Beverly Hills Hotel ja läks sealt edasi parki Coldwater Canyon Park. Haven magas oma vankris ja tema vanem  õde Honor (3) kiikus ja nautis ema ja isa seltsis olemist. Alba kandis maani maksikleiti.

Selleks, et vabaneda lisakilodest ja saada tagasi oma endine figuur, käib näitlejatar mitu korda nädalas trennis. Kuidagi ei suuda ta aga loobuda oma lemmikutest “cake pops”’idest (populaarsed väikesed koogid pulga otsas, toim.), mida ta ka ise armastab küpsetada.

Jessica Alba kurdab avalikult selle üle, et tal kaalust nii raske on alla võtta. “Kuidas on võimalik ühe päevaga 7 kilo juurde võtta?!?!” twiterdas ta alles hiljuti pärast kookide söömist…