Ott-Sander Palm (20) on noor ja andekas tantsija, kes osaleb sel aastal esimest korda saates „Tantsud tähtedega,“ kus tema tantsupartneriks on Getter Jaani. Gossip.ee uuris hiljuti pisipoja isaks saanud Ott-Sanderilt milliseid ohverid on noormees pidanud tooma, et saates osaleda, kes on tema arust sel hooajal tugevaim tantsupaar ning milliseid Getteri omadusi peab ta eelsiteks teiste tantsustaaride ees.

Kui Ott-Sanderile tehti ettepanek osalde saates, siis pikalt tal seda otsust kaaluda ei tulnud: “Ma mõtlesin mõned minutid ja siis olin kohe nõus.“ Ka oma tantsupartneri Getteri üle tunneb Ott-Sander vaid rõõmu ja uhkust ning räägib, et kui kuulis, et tema partneriks saates saab just Getter olid emotsioonid vägagi positiivsed. Kui palusime Otil iseloomustada Getterit kolme sõnaga, siis need olid: optimistlik, südamlik, sihikindel.

„Tema suurimad trumbid on tema kiire õppimisvõime ja positiivne ellusuhtumine, neid omadusi võib pidada ka eelisteks teiste ees,“ arvab Ott, et just oma sära ja optimismiga suudab Getter võita nii kohtunike, kui televaatajate südamed.
 
Ometi ei ole saates osalemine vaid lust ja lillpidu, selle tarbeks on tulnud tuua mitmeid ohverdusi. „Trennid ja kõik muu selle saatega seonduv võtab suht palju aega, sellepärast sai ülikoolist akadeemiline võetud ja väike paus ka oma põhitöökohal tehtud,“ räägib Ott Gossip.ee-le tantsusaate negatiivsemast poolest.
 
Ott-Sander ja Getter on algusest peale olnud saates suured favoriidid, kuid kuna konkurents on seal aastal saates eriti tugev, siis viimases saates said ka Getter ja Ott üsna palju kriitikat ja kohtunike antud punktid ei olnud vast nii suured, nagu oleks võinud oodata. Ott aga sellest end heidutada ei lase: “Ega tähtis polegi alati esimene olla, sest tegelikult saate idee ja eesmärk on palju üllam, kui lihtsalt võistlus!“ „ Aga eks see kriitika ja kõik muu paneb rohkem pingutama küll,“ paljastab noor tantsutreener, et kohtunike hinded ning märkused panevad mõtlema küll.
 
Getter ja Ott-Sander on saate pesamunad ning seoses sellega on neid ka kroonitud erinevate hellitusnimedega, Getterit on kutsutud ninnu-nännuks ja kiisukeseks, Otti mõmmikeseks. Uurisime, kuidas Ott sellesse suhtub ning mida arvab neist nimedest. “Mingil määral kindlasti häirib, sest Getterile on külge jäänud siiani see ninnu-nännu teema sellest ajast, kui ta oli 16-aastane ja superstaari saates, aga nüüdseks on paljugi muutunud.“ „Getter on nüüd täiskasvanud neiu aga sellega ei taheta eriti harjuda,“ kurdab Ott, et tema tantsupartnerit peetakse endiselt väikeseks armasaks tüdrukuks. Pärisime Ott-Sanderilt ka, kas neil on Getteriga ette tulnud mõni tüli või õnnetus, õnneks saime eitava vastuse küll aga on Getteril tulnud ette trennis üks äpardus.“Tülitsenud ei ole me kordagi aga üks väike äpardus juhtus, nimelt Getter astus enda püksisääre peale ja kukkus,“ nareba nüüd Ott tagantjärgi kentsaka loo peale.
 
Lõpetuseks küsisime Ottilt, keda peab tema kõige tugevamaks tantsupaariks sel hooajal , kui kedagi konkrteetset ei osanud ta välja tuua ning arvas, et kõigil on omad trumbid ning midagi Eesti rahvale pakkuda. „Minu jaoks ei ole ükski paar tugevam või nõrgem, igal paaril on midagi erilist rahvale edasi anda.“ Kõik on omamoodi tugevad,“ lõpetab Ott intervjuu kiites oma kaasvõistlejaid.