Septembri esimesel pühapäeval valmistab pannkooke koos Helen Mahmastoliga muusikalilaulja Kelli Uustani. Lastega joonistab traditsiooni kohaselt Meru, kes seekord võlub varrukast välja ka üllatusi.

Seekordsel Pannkoogi pühapäeval kohtuvad pliidil kaks väärikat ning vana pannkoogiretsepti, et panna kõigi näod pühapäevaselt särama. Helen Mahmastol valmistab õhukesi ülepanni pannkooke, mille retsept on tema perekonnas olnud kasutusel juba mitmete põlvkondade vältel. Kelli rõõmustab Stereo külastajaid aga vanaema retsepti järgi valmistatud õunapannkookidega.

Särav ning alati rõõmsameelne Kelli Uustani iseloomustab kõige paremini lause, kes palju teeb see palju jõuab ja nii ongi Kelli kirjutanud ka laulutekste, tõlkinud muusikale eesti keelest inglise keelde ning vastupidi, tegutsenud d?äss-ja poplaulu õpetajana ning teinud koostööd ka Bel-Etage orkestriga. Pea kaks aastat tagasi võttis ta lavaelust mõneks ajaks puhkuse, et kasvatada pisitütart, kuid naaseb peagi publiku ette. Inglismaal muusikalinäitlejaks õppinud lauljannal algab sügisel kontsertturnee, mille käigus astub ta üles Eesti suuremates mõisates.

Lastega tegeleb noor kunstnik Meru, kel plaanis sel nädalavahetusel lisaks joonistamisele valmistada rõõmsaid ning kirevaid rinnamärke, et veelgi enam arendada laste loovust ning kunstimeeli. Stereo seintel saab imetleda Meru personaalnäitust tema uusimatest lemmiktöödest.

Stereo Lounge’i pannkoogipühapäev algab kell 12:00.

Pannkoogid moosiga on kõigile soovijaile tasuta ning Stereo Lounge’i suurtel ekraanidel mängivad terve päeva laste rõõmuks multikad. Tule veeda üks tore päev pere ja sõprade.