Ohmygossip Couture’i kaunis reklaamnägu — Miss Earth Norway 2011 Marion Dyrvik Homlong on pärit pisikesest linnakesest Norras. Kaunitar on pärit suurest perest ning on alati ihanud maailmas läbi lüüa. “Ma olen alati tahtnud oma pisikesest külast välja murda ning maailma näha. Noorena soovisin saada lauljaks. Osalesin kooli laulu-, tantsu- ja näiteringis,” räägib tänaseks maailmas läbi löönud kaunitar Gossip.ee-le.

“Olen kirjutanud ka ise laule ning need on jõudnud ka lavale,” ütleb Marion Dyrvik ning lisab, et tema teine suur hobi ja huvi on mood. “Ilu, mood, rõivad — jumaldan kõike seda! Võin istuda tunde ja õmmelda endale kauneid asju, mulle meeldib väga disainida. Võib-olla see on ka üks põhjus, miks minust sai modell, sest modellid on kogu aeg kaunite ning huvitavate rõivaste keskel.”

Marion Dyrvik räägib Gossip.ee-le, et pärst mitmete modellivõistluste võitmist ning Miss Earth Norway 2011 tiitli saamist, on talle avanenud palju uusi uksi. Neiu loodab, et tema elu täidab peagi palju eksootilisi reise ning toredaid uusi tutvusi. “Ma olen väga õnnelik, et missitiitlid on toonud mulle võimaluse näha maailma ja ennast maailmale tutvustada. Ma ootan väga uusi ja huvitavaid eksootilisi reise ning kohtumist toredate ja huvitavate inimestega. Parim minu elus on kõik veel ees,” õhkab Ohmygossip Couture’i Norras reklaamiv kaunitar ning peagi Miss Earth 2011 võistlusele sõitev Marion Dyrvik Gossip.ee-le.

Marion’il on selged tulevikuplaanid. “Soovin oma ilu ja talenti ühendada äriga ning saada edukaks ärinaiseks. Soovin mõjutada ja aidata inimesi ning teha selgitustööd, kui oluline on keha ja vaimu koostöö. Inimsed peavad suutma leida harmoonia, see on väga oluline. Olen teinud koostööd firmaga Pure Planet ning olen seal palju vajalikku õppinud. Tulevikuunistus on teha tööd, mida ma armastan, ning koos inimestega keda armastan ning seda kõike turvalises ja puhtas maailmas.”
 
Marion räägib, et tal on palju eeskujusid, kuid üksikuid nimesid ta nimetada ei tahaks. “Mul on palju eeskujusid — need on kõik inimesed, kes täidavad oma unistusi, teevad kõvasti tööd ja kellel on selged sihid silmade ees.” Marion teab, et elus tuleb teha valikud ning kõige õigem on oma elust eemaldada võimalikult palju “müra”. “Parim nõuanne, mis ma olen saanud on see, et tuleb olla tänulik ning vähem muretseda asjade pärast, mida nagunii muuta ei saa. Vähem muretsemist! Rohkem positiivsust! Mu ema on alati öelnud, et käitu inimestega nii nagu sa soovid et sinuga käitutakse. Olen täiesti kindel, et saame elult just seda, mida teistele anname.”


Juba varsti näete Marion Dyrvikuga Norra Fotofashion stuudios tehtud üliseksikat Ohmygossip Couture’i pildigaleriid ning täispikka inglise keelset intervjuud Marion’i elust, moelemmikutest, ilurituaalidest ja mõtetest saate peagi lugeda Ohmygossip.com’ist!

© Ohmygossip Couture (Model: Miss Earth Norway 2011 Marion Dyrvik; Photo: Eric Fagerheim/ Fotofashion.no)

 

Loe lisaks:
Miss Earth 2011 võistlusel Tais kannavad Ohmygossip Couture’i Miss Earth Brazil Driely Bennettone, Miss Earth France Mathilde Florin, Miss Earth Norway Marion Dyrvik ja loomulikult ka Miss Earth Estonia Xenia Likhacheva!

Miss Earth 2011 Live Updates

[ot-gallery url=”gallery/miss-earth-norway-2011-marion-dyrvik-gossip-ee-le-soovin-m%c3%b5jutada-ja-aidata-inimesi-ning-teha-selgitust%c3%b6%c3%b6d-kui-oluline-on-keha-ja-vaimu-koost%c3%b6%c3%b6″]