Kadri Kõusaar (31) panustab karjäärile ja sellega on eraelu võimatu ühendada. Muidugi tahab ta kunagi abielluda ja lapsi saada, see on oluline teema — liiga tähtis otsus, et seda ülepeakaela vastu võtta. Ta loodab et armastus on võimalik ja pole veel kaugeltki alla andnud, kirjutab ajakiri Anne & Stiil.

Alles nädalapäevad tagasi tehti talle viimati ettepanek pereeluks. “See oli üks beetamees, kes ei esitanud mingeid nõudmisi peale selle, et koos olles vahetaksin ma temaga päevas mõne lause,” räägib Kadri, keda sellel skaalal võib kõhklematult alfaemaseks liigitada. “Aga ma tahaksin armuda. Et kõik oleks nagu päris!”

Kadri on veendunud, et ta oleks väga hea partii. “Armastus käib kõhu kaudu ja ma oskan hästi süüa teha. Ja huumorimeel on mul ka — igav ei hakka ei voodis ega väljaspool,” märgib ta kelmikalt.

Kuid kellegagi ainult raha pärast ta koos elada ei suudaks. “Siis oleksin ma ju kodus ka tööl. Kodus peab olema armastus ja rahu. Muidu oleksin end ammu mõne rikka sponsoriga sidunud, eks neid ettepanekuid ole ju tehtud. Ma ei saa elada inimesega, keda ma ei armasta.