Kim Kardashian ja Kris Humphries abiellusid kaks kuud tagasi. Kuid abielu näib olevat karile jooksnud. Eile andis Kim sisse lahutuse, kirjutab TMZ. Nüüd süüdistatakse paari selles, et abielu on esimesest päevast saadik bluff olnud.

Unistuste pulmi planeeriti mitu kuud ja need läksid maksma üle kümne miljoni dollari.  Pulmareisi Itaaliasse iseloomustas paparatsode rohkus, kes paari iga suudluse ja kallistuse fotole püüdsid jäädvustada.

“Pärast põhjalikku kaalumist olen otsustanud oma abielule punkti panna,” ütleb Kim Kardashian. “Ma loodan, et kõik saavad aru, et see polnud kerge otsus. Ma lootsin, et see abielu kestab igavesti, kuid alati ei lähe nii nagu oled kavatsenud.”

Ûheks lahutuse põhjuseks olevat see, et Kardashian ei taha koos Kris Humphries’ega Minnesotasse kolida, nii nagu ta abikaasa ja professionaalne korvpallur seda soovib. Teiseks tahab ta olla oma perekonna lähedal ja peab Los Angeles’i ka karjääri mõttes parimaks elukohaks.

Kris Humphries olevat uudisest väga löödud. “Ma armastan oma naist ja mul on väga kahju kuulda, et ta on lahutuse sisse andnud. Ma olen nõus tegema ükskõik mida, et meie abielu edasi kestaks.”

Hollywoodis suhtuti mõlema kommentaaridesse skeptiliselt. “Kim otsis endale meest ja Kris valiti välja,” ütleb allikas, kes osaleb realitis “Keeping up with the Kardashians”.

Varasemalt on sait Wetpaint tsiteerinud allikat, kes väidab, et kogu abielu lavastati vaid Kardashian’ide realiti jaoks kanalil E. Esimene pakkumine “Kim’iga koos olla” olevat tehtud Kris’i meeskonnakaaslasele New York Knicks’is Danilo Gallinari‘le, kuid teda ettepanek ei ahvatlenud.

Isegi kui paar lahku peaks minema, on nad oma rekordlühikese abieluga teeninud 17 miljonit dollarit ja pole välistatud, et teenivad ka edaspidi. “Mind ei üllataks põrmugi, kui Kim’il ja Kris’il õnnestuks “teineteist uuesti leida” ja lahutus jääks sinnapaika kuni nad koos näiteks teraapias käivad,” ütleb allikas saidile Radaronline. “Kim on maksimaalse tähelepanu nimel nõus ükskõik mida tegema.”

Kardashian’i lahutusadvokaadiks on Laura Wasser, kes on esindanud ka selliseid kuulsusi nagu näiteks Britney Spears, Angelina Jolie, Maria Shriver ja Ryan Reynolds.