“Selleks pole palju vaja, et tunda armastust,” laulab kaunis lauljanna Janne Saar oma uues eestikeelses laulus “Kustub valgus”, mida ta septembris Eestis filmimas käis. Gossip.ee otusustas lugejate soovile vastu tulles uurida Jannelt, kuidas tegeilikult LA-s elaval Jannel armastusega lood on — Gossip.ee-le teadaolevalt on Jannel Californias siiski silmarõõm, mida ta kiivalt varjab. Janne aga lükkab need väited ümber ning ütleb, et armastus tuleb ta ellu siis, kui selleks on õige aeg.

Eestis käivad endiselt spekulatsioonid teie suhteseisu ümber. Kas võite öelda, et teie süda on vaba? Käite te kellegiga kohtamas?
Mu süda on vaba ja ma ei käi kohtamas. Mu elus on hetkel teised prioriteedid ja suunan kogu oma energia sinna. Ma usun armastusse ja, et see leiab mu üles täpselt siis, kui olen selleks valmis.

Kas armastuses ja sõjas on kõik lubatud? Mis on pööraseim asi, mida olete mõne mehe pärast teinud?

Armastuses ei ole kõik lubatud aga reegleid rikutakse päris palju. Sihilikult haiget teha ei tohi ja teineteise vastu peab alati aus olema. Pööraseim asi? Kunagi põhikooli ajal meeldis mulle üks poiss kelle postkasti viisin ma öösiti armastuskirju.

Milline oleks teie meelest romantiline abieluettepanek?
Olen sellele mõelnud küll.. hehe.. See võiks olla kuskil troopilisel saarel ookeani ääres enne päiksejoojangut.

/Ma arvan, et tänutunne teeb inimese õnnelikuks. Ma olen iga päev tänulik toidu eest, mis ma söön, tervise eest, ilusa ilma eest, pere & sõprade eest./


Mida hindate meestes?

Mulle meeldivad tugevad mehed. Ta peab olema minust tugevam ja ma olen paras pähkel.

Kas armastate unistada? Kui suurelt te unistate? Millest?

Ma unistan iga päev! See on väga suur osa mu elust. Ma nimetan seda ka manifesteerimiseks, sest keskendun positiivsetele asjadele mida oma ellu tuua soovin. Unistan päris suurelt, aga milliest see on saladus..

Kirjeldage palun olukorda, kui teil on olnud tõeliselt piinlik. Mis teid kõige enam marru ajab?

Mul on tavaliselt siis piinlik, kui ma hakkama ei saa. Viimati oli piinlik eile, kui läksin üle pika aja tantutrenni. Marru ega vihaseks ma ei lähe. Oskan oma emotsioone kontrollida. Iga kord enne vihastamist on meil valik kas alistuda sellele tundele või mitte.

Kui saaksite Eesti elus midagi muuta, siis mis see oleks? Kas Eesti elu paistab LA-st vaadatuna teistsugune kui siin elades?

Kui ma saaksin midagi muuta, siis tõstaksin inimeste palkasid. Võrreldes USA-ga on elatustase Eestis väga madal. Ma varem ei pannud seda tähele, aga nüüd alati kui koju tulen, tunnen, kuidas inimesed on vaesmad ja peavad normaalsete elutingimuste nimel väga palju töötama.

Milline on motiveeriv palk? Kirjeldage palun ideaalset töökeskkonda. Milline oleks teie unistuste töökoht?

Motiveeriv palk? See oleneb inimesest. Mõnele inimesele on 300.- eurot suur summa, teisele jälle väike. Ideaalne töökeskond on siis, kui saad teha täpselt seda, mida su hing ihaldab. Teed tööd, mis meeldib ning vahel kaotad töö käigus ajataju. Ma olen hetkel oma unistuste töökohal.

Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?

Neid asju on nii palju iga päev. Ma arvan, et tänutunne teeb inimese õnnelikuks. Ma olen iga päev tänulik toidu eest, mis ma söön, tervise eest, ilusa ilma eest, pere ja sõprade eest. Mind teeb väga õnnelikuks kui tunnen, et arenen ja liigun edasi.

Kui saaksite seitset asja enda juures muuta või saaksite seitse üleloomulikku võimet, siis mida muudaksite-sooviksite?

Üleloomulikest võimetest sooviksin ma lennata, ilmuda, mõtte jõul asju liigutada… Enda juures ma midagi otseselt muuta ei taha. Pigem juurde õppida.

Ütlesite varasemas intervjuus, et LA inspireerib teid lugusid looma, ometi, tegite oma viimase singli Eestis? Miks? Kuidas singel sündis ning kes kaasa lõid?
Ma olen keskendunud oma ingliskeelsele albumile, aga vahel kui muusikat kirjutan, tuleb ka mõni eestikeelne lugu. Ma mõtlesin, et oleks armas vahelduseks midagi ka oma kodupublikule teha. Käisin Septembris Eestis ja tekkiski mõte teha ka väike video. Selle filmis mu ema, isa aitas kleidile lehti kleepida. Loo kirjutasin nii viisi kui sõnad ja produtseerisin koos Rob Montesega. Loo video all on väike tekst, mis ma selle looga inimestele öelda tahan.

 

Kuula Janne tuttuut lugu “Kustub valgus” siit: