17 aastat Austrias elanud ooperilaulja Annely Peebo (39) tunneb rõõmu emarollist ja on oma pere suur fänn. Tänu armastavale mehele ja eestlannast koduhoidjale saab ta jätkata ka lauljakarjääri maailma suurtel lavadel, kirjutab Eesti Naine (sept 2011).

“Oma erialal ma lihtsalt pean olema metropolis,” rõhutab Annely. “Et olla nähtaval lavastajatele, dirigentidele, agentidele, kellega koostööd teha. Mul peavad olema lennuvõimalused, et kiiresti reageerida.” Talle meeldib, et pruugib vaid autosse istuda, ja oledki kolme ja poole tunniga Itaalias. Kaks tundi autosõitu lahutab Budapestist, Prahast kolm ning Münchenist neli.

Annely räägib ka, et on naine, kes naudib elu. “Olen inimene, kes naudib elu,” ütleb Annely. Käigu see mis tahes eluvaldkonna kohta – pere, puhkus, sõpradega veedetud aeg. “Kui keegi kinnitab, et tema õhtuti ei söö, siis minu eluplaani see absoluutselt ei sobi. Olen hirmus maiasmokk, ma hea meelega alustaks magustoiduga ja lõpetaks sellega!” Isegi tema austerlasest mehe Sascha Günthneri (34) esimesed eestikeelsed sõnad olid: kolm torti!