Ehitusfirma Koger & Partnerid omaniku Andres Kogeri tütar Emma-Leena Koger läks tantsusaatesse hoolimata vanemate vastuseisust. “Läbirääkimised ema ja isaga kujunesid keeruliseks,” räägib kaunis Emma-Leena Kroonikale.

Emma-Leena Koger (18) on Gustav Adolfi Gümnaasiumi abiturient.Ta tõdeb, et ei osanud arvestada, et tantsusaade nii palju aega neelab. “Mõtlesin, et mis see poolteist tundi trenni päevas mulle ikka teeb. Ma ei arvestanud kõige muuga, mis meeletult aega võtab. Kleitide õmblemised, väikese nööbi tagaajamised mööda linna, detailid — see võtab tohutult aega!”

Kroonika küsimuse peale, kuidas Emma-Leena tantsusaatesse sattus ütleb kaunitar nii: “Küsisin kunagi oma treenerilt naljaga pooleks, et huvitav, miks mind pole veel saatesse kutsutud. Läks mõni aeg mööda, kui saingi kõne Kanal 2st Heili Klandorf’ilt. Võtsin veidi mõtlemisaega ja otsustasin siis, et tahan kaasa lüüa. Peab tunnistama, et asja kõige raskem osa oli läbirääkimine vanematega. Nad olid algul vastu — et mis sa ikka lähed sinna õpetama!”