Ashton Kutcher purustas vaikuse. Reedel pani näitleja sotsiaalvõrgustikus chime.in üles ligi neli minutit pika video, milles ta mõtiskleb tõe kui sellise üle ja kutsub üles aususele. Samas ei maini ta sõnagagi abielukriisi, mille tema truudusetus on põhjustanud, vahendab Aftonbladet.

Ashton Kutcher räägib “aususest” ja “tõest”. “Ma tahan vaid alustada väikest dialoogi aususe olukorrast. Tõe olukorrast. Tõe olukorrast ja sellest, kuidas seda kasutatakse kirjanduses ja meedias,” ütleb ta.

Peas nokamüts ja seljas kapuutsiga sviiter, jagab Kutcher oma mõtteid Interneti ja sotsiaalvõrgustike kohta, selle kohta, kuidas kuulujutud ja kuuldused levivad kiiremini kui iial varem. “Tõel ei ole piirivalvajat. Me oleme iseenda toimetajad, kirjastajad ja kirjanikud. Seetõttu saavad inimesed tõde väänata sellises vormis, sellisel kujul või sellises valguses nagu nad ise tahavad ja levitada seda siis üle kogu maailma. Vale võib jõuda poolele teele ümber maailma, enne kui tõde kellegi huultelt kostub.”

Kutcher, kes hiljuti võttis üle Charlie Sheen’i rolli komöödiasarjas “Kaks ja pool meest”, kutsub kõiki üles vastutust kandma ja tagama, et see, mida me ütleme, aitab teisi.

Hollywoodis suhtuti Ashton Kutcher’i videosse küsitavalt ja imestati, miks ta oma kriitikas nii ebamäärane oli.

Näitleja lõpetab oma monoloogi sõnadega: “See oli vaid üks mõte. Head päeva!”