Endiselt Koreas viibiv miss Diana Arno räägib Gossip.ee-le, et 15.oktoobril toimunud “Miss Asia Pacific” võistlusel tekkinud viga parandati. Nimelt võitis Diana Arno talendivooru aga ekslikult anti tiitel modellile, kes tema moeshow’s esines. “See viga parandati täna,” räägib Diana Arno.

Diana, kes on endiselt Koreas, ütles Gossip.ee-le, et käis täna spetsiaalselt korraldajatega vestlemas ning et nüüdseks on ametlikud paberid korda tehtud — Diana Arno on Miss Asia Pacific 2011 talendivooru võitja!”Käisin täna spetsiaalselt korraldajatega kokku saamas, et see punkt selgeks rääkida. Korraldajad tunnistasid, et nad eksisid ning nüüd olen mina ametlikult ikkagi Miss Asia Pacific World 2011 talendivooru võitja.”

Samuti lisas Diana, et võistluse võitnud korealanna tiitel tühistati. “Uus Miss Asia Pacific World 2011 on Prantsusmaa esindaja Florima Treiber,” ütles Diana.

Hetkel naudib aga Diana koos uue sõbranna, Miss Asia Pacific World’il osalenud Venemaa esindaja Anna Botova‘ga ühist “puhkust” Koreas.

Gossip.ee soovib Dianale palju õnne talendivooru võidu puhul!