NUKU kogupereteater esitleb:

KARLSSON KATUSELT

 NUKU suurel laval jõuab peagi publiku ette taas üks imevahva lugu armastatud kirjanikult Astrid Lindgrenilt – nimelt hakkab lavalaudadel tembutama Karlsson katuselt!

 Oled ju kuulnud Karlssonist? Võib-olla oled isegi näinud seda parajalt paksu onklit, kellel on selja peal propeller ning kes oskab lennata? Kui sa teda veel kohanud ei ole, siis tasub heita pilk ülespoole, sest Karlsson elab teatavasti katusel. Aga igatahes Väikevend on teda kohe kindlasti näinud ja ootab iga päev, et Karlsson lendaks aknast tema tuppa. Sest kuigi Karlsson paneb plahvatama Väikevenna aurumasina, korraldab preili Soku ärritamiseks tirriteerimise kuklitega ja mõtleb välja terve hulga muidki pahandusi, on Karlssoniga siiski põnev ja tore koos olla.

 Muusikalise koguperelavastuse Väikevenna ja Karlssoni ebatavalisest sõprusest toob lavale sama meeskond, kelle käe all on NUKUs valminud ka eelmised Astrid Lindgreni lavalood „Bullerby lapsed“, „Bullerby jõulud“ ning „Kalle Blomkvist ja Rasmus“. Lavastusele loob originaalmuusika Kaire Vilgats. Laval astub üles ka päris koer ning loomulikult tõuseb Karlsson päriselt lendu!

 Autor ASTRID LINDGREN
 Dramatiseerija ja lavastaja VAHUR KELLER
 Kunstnik BRITT URBLA KELLER
 Muusika autor KAIRE VILGATS
 Osades TARMO MÄNNARD, KAIRE VILGATS jt.

 Esietendub 27. novembril 2011 NUKU suures saalis
 Kestus ~ 50 min

Ürituse lingid: http://www.nuku.ee