Priit Leito asub ametisse Modern Times Group Eesti ettevõtete TV3 AS ja Mediainvest Holding AS tegevjuhina. Nimetatud ettevõtete alla kuuluvad brändid TV3, TV6, 3+, Star FM ja Power Hit Radio.

“Olen terve elu töötanud meediavaldkonnas, kuid siiani peamiselt trükimeedia ja online poole peal. Tele ja raadio on minu jaoks uus ja huvitav väljakutse! Mulle meeldib ka uue ametipostiga kaasnev konkreetne eesmärk: TV3 tahab olla Eesti enimvaadatud telekanal.”

Priit Leitol on meediamaailmas töötamisel arvestatav kogemus nii Eestis kui Baltimaades; viimased neli aastat on ta olnud Ekspress Grupi tegevjuht ja juhatuse esimees. Leito vahetab välja seni TV3 tegevjuhi kohuseid täitnud Kaspars Ozolinsi.

Leito alustas oma karjääri kohe pärast Tartu Ülikooli lõpetamist 1997.aastal Sõnumilehes. 1998-2000 oli ta Sõnumilehe tegevjuht, seejärel ühendas edukalt Sõnumilehe ja Õhtulehe ning jätkas laienenud ettevõtte eesotsas. 2005.aastal sai Leitost Ekspress Grupi tegevjuht, aastal 2007 viis ta Ekspress Grupi börsile.

MTG Batikumi juhi Kaspars Ozolinsi hinnangul toob Priit endaga kaasa märkimisväärsed meediatöö kogemused. “Tal on laitmatu kogemustepagas ja mul on väga hea meel, et just Priidust saab inimene, kes suudab viia MTG Eesti tele- ja raadiojaamad uuele tasemele.”

Priit Leito alustab TV3 tegevjuhina 28. septembril.