Üle-eelmise pühapäeva “Tantsud tähtedega” stuudios viibinuile torkas silma muusik Robert Vaigla (25) ja Vormsi Ennu (68) silmarõõmuna tuntust võitnud Janne Jüsmä (22) lustlik flirt, kirjutab Kroonika..

“Nad istusid koos sõpruskonnaga ühes lauas, kuid Robi ja Janne lobisesid vaid teineteisega,” ütleb pealtnägija.

“Ühe reklaamipausi ajal ei jõudnud Robert õigeks ajaks saali tagasi ja teda ei lastud enam sisse, sest tants ja otse-eeter juba käsid. Kogu selle aja seisis ta lava taga ja vahetas Jannega sõnumeid.”

Robert ütleb Janne kohta, et tegu on toreda inimesega ja nad teavad teineteist ammu. Samuti lisab Robi, kes elas pikka aega Lenna Kuurmaaga, et oli tantsusaadet nautimas hoopis hea sõbra Silver Laasiga.

Loe lisaks:
68-aastane Vormsi Enn e. Enn Mikker käib 22-aastase Janne Jüsmäga
Ajakiri Kroonika kirjutab, et tuntud nõid ja imeravitseja Vormsi Enn on leidnud endast pea pool sajandit noorema kaaslanna. 68aastane Enn ja 22aastane Janne on viimasel ajal pealinna piduses õhtu- ja öömelus silma torganud nii Kroonika toimetusele kui lugejatele. Näiteks jagasid Enn ja Janne teineteise kaisus vastastikku suudlusi julgelt rahva seas, kui dalai-laama Vabaduse väljakul kõnet pidas, samuti nähti neid koos filmifestivalil “Stalker” kinos Sõprus.