Laulja Eda-Ines Etti (30) on muusikamaastikul tuure maha keeranud, et tegeleda veidi teistsuguste asjadega. Muu hulgas on naist hakanud paeluma sisekujundus ja sellega seonduvalt vintage-stiil, kirjutab ajakiri Naised.

Eda-Inest Tallinnas tabada polegi nii lihtne, sest peale muusika on neiu viimasel ajal hakanud tegelema kodukujunduse ja interjööridisainiga. “Pigem läheksin ma pikemaks nädalavahetuseks maale ja kõpitseksin seal üht-teist meie perekonna suvekodus ning kohtuksin parema meelega teisipäeval,” ütleb Ines rõõmsalt, kui temalt intervjuud küsime.

Inese uus hobi on sisekujundus. Ametlikult ta veel teistele kodukujundamise teenuseid ei paku, kuid annab hea meelega sel teemal nõu sõpradele ja püüab end interjööriteemadega kursis hoida. “Olen New Yorgis sel teemal kursuse võtnud ja algtõed selgeks saanud, aga loomulikult on mul vaja edasi areneda.” Muu hulgas on Inese üks kirg vanavara ja vanad esemed, mida ta hea meelega moodsasse kodusse toob, sest just need loovad mõnusa tunde ja omamoodi õhkkonna.

“Mina leian, et pole alati tarvis endale koju just uusi asju osta, see ei anna tegelikult kodule mitte midagi juurde,” usub Eda-Ines. Vanade asjade juures meeldib Inesele ennekõike see, et neil on oma hing ja lugu.