“Anna on tõsiselt fun inimene ja tohutult elurõõmus. Ta tuleb ja läheb trennist sellise naeratusega näol, et see on lausa nakkav. Ta on elu jooksul palju saavutanud ja kõik mis tal elus praegu on – tema pere, töö, tulemused panebki teda iga päev naeratama ja positiivsust välja kiirgama,” kiidab Mairold Millert oma toredat tantsupartnerit,

Mairold Millert, teie seekordne tantsupartner on iluuisutaja Anna Levandi. Kuidas teil omavaheline klapp on?
Me saame Annaga väga hästi läbi. Anna on sisemiselt väga lõbus inimene. Kartsin natuke karmimat trenni, aga õnneks on meie trennid väga lõbusad. Enne esimest saadet tegime üldse rääkimise trenni – lihtsalt, et kuidas mingis ootamatus olukorras toime tulla ja kuidas ilma pabinata põrandale minna, sest Anna jaoks pole iluuisutamisel ja tantsimisel peaaegu midagi ühist.

Ma olen käinud Anna iluuisutamise trenni vaatamas. See on põnev ja tundub riskantne. Ainuke asi mis kahel spordil ühist on rüht. Küürus seljaga ei paista kumbki spordiala ilus.
 
Millised lõbusad seigad või apsud teil juba on ette tulnud tantsude õppimise juures. Kas on olnud ka erimeelsusi?

Ei riidu pole läinud. Ma küll hoiatasin Annat, et paar päeva enne saadet muutun ma karmimaks, sest siis väga vigu enam alla neelata ei taha. Siiani on kõik hästi. Kui pingeliseks lähevad trennid aga lõpusaadete poole, kui õppida tuleb juba 2 tantsu nädalas, seda me ette ei tea. Anna on aga väga treenitud mõttega nagu sportlased ikka ja see tuleb pingelistes olukordades kindlasti kasuks ja võib olla ehk eeliseks.
 
Kuidas te Anna Levandit iseloomustaksite?
Anna on tõsiselt fun inimene ja tohutult elurõõmus. Ta tuleb ja läheb trennist sellise naeratusega näol, et see on lausa nakkav. Ta on elu jooksul palju saavutanud ja kõik mis tal elus praegu on – tema pere, töö, tulemused panebki teda iga päev naeratama ja positiivsust välja kiirgama.
 
Kui pikad teie tööpäevad nüüd seoses “Tantsud tähtedega” saatega on, kas magamiseks ikka jääb aega?

Mul on see aasta kõik väga hästi organiseeritud. Magan vähe, aga see on enda süü. Mulle meeldib öösiti üleval olla. Isegi siis kui pean 7 tõusma.

Milline tants kuulub teie lemmikute hulka?
Kuna ise töötan standard tantsude treenerina, siis üks lemmikutest on aeglane valss ja tango. Need on tantsud kus on väga palju emotsioone mängus ja sooritus sõltub just sellest.
 
Kui teile teeks keegi ettepaneku osaleda saates “Laulupealinn”, kas võtaksite selle ettepaneku vastu või ütleksite kohe ei?

Ma ei saa ju kahes saates korraga olla. Peaksin siiski kohe EI ütlema.
 
Kas teil on kindel soov saade” Tantsud tähtedega” ära võita?

See soov on ju kõigil, aga sellises konkurentsis võime me ka esimesed väljalangejad olla. Konkurents on see aasta tohutult hea. Kiidan kõiki paare. Kõigil on omad head ja vead.
 
Millisel numbril peaksid helistama teie fännid?

900 7901
 
Kuidas teie suvi möödus, mida põnevat korda saatsite?

Suvi oli mõnus. Natuke puhkust, tantsulaagrid, öötöö ja soojad suveööd pluss 25. sünnipäev sõprade ja pere seltskonnas, mis kestis 3 päeva ja oli üks parimaid koosviibimisi.
 
Mida toob teile aga lähenev Jõuluaeg ja aastavahetus?
Ma tõepoolest pole jõudnud veel nii kaugele mõelda. Töö ja vile käib koos jõuludeni. Aastavahetuse plaane hakkasime tegema just eile õhtul. Et jälle tore sõprade seltskond ikka õigel päeval koos saaks olla ja keegi ennast kuhugi mujale ära ei lubaks.
 
Südamelt ära?
Minu süda on peaaaegu täiesti puhas!