Kas Kim Kardashian’i ja Kris Humphries’e abielu on bluff? Pulmadest on möödas vaid kaks kuud, kuid Kim olevat juba õnnetu ja Kris olevat öelnud, et ei jaksa enam kaamerate ees armastust oma naise vastu teeselda. “Kogu nende elu on lavastatud,” ütleb allikas.

Kim Kardashian‘i ja Kris Humphries‘e mesinädalad jäid rekordiliselt lühikeseks. Paar katkestas pulmareisi ja naases viie päeva pärast koju tagasi. Vaatamata kuuldustele nagu oleks Kim lapseootel, on paari viimasel ajal tihti eraldi nähtud ja isegi arvamust avaldatud, et suhe on meedia tähelepanu köitmiseks lavastatud. “Ma arvan, et Kris ei saanud sellest varem aru, aga tal on silmad lahti läinud. Ta on sellest tüdinenud, et nende elu on ette planeeritud nagu stsenaarium teleprogrammi jaoks,” ütleb üks Kris’ile lähedalseisev isik saidile Radaronline.

Suurt tähelepanu äratanud pulmad müüdi TV-le ja ajalehtedele miljonite dollarite eest maha. Pulmakülalised kurtsid, et laulatus tundus võlts ja kogu üritus oli kui lavastus. Nüüd kirjutab OK Magazine, et paar tahab abielu tühistada.

Kim’i õed ei ole Kris’i suurimad fännid. Kui perekond Kardashian ja Kris aprillis Bora Bora’sse sõitsid, et lähedasemaks saada, nimetas Kris Kim’i õde Kourtney‘t tema kaheaastase poja Mason‘i “orjaks”. “Kris on imelik, suur, tahumatu idioot,” ütleb allikas nädalalehele Us Weeekly. “Suhe on nii kunstlik. See abielu kaua ei püsi.”

Teise allikate teatel aga värskendasid Kim Ja Kris hiljuti abieluvannet… Võta sa näpust, kus tõde on.