Katie Holmes ja Tom Cruise kohtlevad oma tütart nagu printsessi ja ta on harjunud saama kõik, mida tahab. Vanemad soovivad, et Suri langetaks oma otsused ise nagu täiskasvanud inimene, sest nii näeb ette saientoloogide õpetus, vahendab Veckans NU!

Suri Cruise on kõigest 5 aastane, kuid ta vanemad Katie Holmes ja Tom Cruise kohtlevad teda kui täiskasvanud inimest ja suruvad talle peale täiskasvanulikku elustiili. Suri kasutab nii huulepulka kui ripsmetušši, kannab kõrge kontsaga kingi ja suure osa päevast kulutab ta koos emaga shoppamisele. Ilma meigita ja lakkimata küüntega ta välja ei lähe. Tema garderoobis on rõivaid ligi 3 miljoni dollari eest.

“Kuna Suri’t kasvatatakse saientoloogide õpetuse järgi, siis peavad Katie ja Tom kohtlema teda kui täiskasvanut,” ütleb allikas ajakirjale Life and Style.

Meikimisega alustas Suri 3 aastaselt. Nüüd, kus ta on viiene, on sõltuvus kosmeetikatoodetest süvenenud. Peale selle tehakse talle SPAs iluprotseduure tuhandete dolarite eest. “Kord kuus teeb Katie kodus SPA. Suri paneb selga ilusa kleidi ja Katie peseb ta pead Aveda shampooniga. Seejärel teeb Katie talle soengu, et ta tunneks end kui tõeline filmitäht.”

Hiljuti läks Suri, nagu ka teised temavanused ameerika lapsed, kooli. Kuid koolipäevad näevad välja teistsugused kui tavalises koolis. Õppetöö põhineb saientoloogide usul ja sellega seoses on Suri lapsepõlv samahästi kui läbi. “Suri jaoks saab kõik teisiti olema. Selles koolis peavad lapsed spetsiaalset süsivesikutevaest dieeti ja teatud päevadel ei söö nad üldse,” ütleb allikas ajakirjale Woman’s Day.

Dieet pole Suri jaoks ainuke uus asi. Laps peab juba nüüd oma tuleviku ja karjääri peale mõtlema hakkama. Koolis nimega “New Village Leadership Academy”, mille asutajateks on Will Smith ja tema abikaasa Jada Pinkett, on päevad väikeste laste jaoks väga pikad ja neile esitatakse kõrgeid nõudmisi. Tunniplaanis on muuhulgas robotiõpetus ja tulnukaõpetus.