Cosmopolitan Ladies Golf turniiri raames toimub tipptasemel võistlus, kuhu on osalema kutsutud kõik, nii amatöörid kui professionaalsed golfimängijad. Auhinnalistele minivõistlustele on oodatud mängima külalised ja pealtvaatajad, kes pole enne golfiga tutvust teinud.

Oma golfikätt tulevad Otepää golfiväljakule proovima mitmed naised – moekunstnik ja Supernoova 2009 võitja Hanna Korsar, bändi Violina liige Daana Ots, turunduspetsialist ja seltskonnadaam Evely Ventsli, Bastioni turundusjuht ja saatejuht Triin Randloo, lauljatar Jana Kask ja paljud teised. Golfi on kutsutud mängima ka Eesti spordistaarid eesotsas Urmo Aava ja Kuldar Sikuga.

Cosmopolitan Ladies Golf üritus on spetsiaalselt loodud traditsiooniline ja glamuurne golfivõistlus, mida täiendab meelelahutuslik programm kõigile külastajatele. Üritus külvab golfipisikut ka neile, kes varem golfi vastu huvi pole tundnud. Iga-aastane kokkusaamine toimub Eesti parimal golfiväljakul, mis rajatud kaunile kuppelmaastikule iidsete metsade ja looduspargi südames – Otepää Golfikeskuses.
Naised jäävad alati naisteks, olenemata east ja kaalust. Naised armastavad nautida olemist iseenda jaoks, lahedat ja sõbralikku golfiseltskonda, mõnusat teenindust ja hingematvat looduslikku ilu nende ümber. Oma uusimaid tooteid ja ideid tulevad sellele üritusele tutvustama ka sponsorid ja nagu ikka ei puudu autod, kosmeetika, šampus ja elav muusika. Seda kõike koos Cosmopolitani ja VIPpidega.

Cosmopolitan Ladies Golf üritusel osalemine julgustab naisi golfi õppima, avastama enda jaoks uue ja mõnusa seltskonna ning tegema midagi uut koos vanade sõpradega. Ürituse ja võistluskontseptsiooni arendatakse edasi eesmärgiga kujundada turniirist Baltimaade tuntuim naistegolfi üritus, mis pälvib ka avalikkuse ja meedia tähelepanu.

Programm:
11:00 osavõtjate registreerimine
12.00 võistluse avamine
12:30 võistluse start  1. ja 10.tee’lt
15.00 Cosmopolitan VIP külaliste saabumine, tervituskõne
15.15 Golfidemo ja väike võistlus külalistele
16.45 Avatud on Ideaal Kosmeetika Ilutuba väikeses klubis, Florame orgaanilise kosmeetika ja BonBon naiste pesu esitlus saunas
17.45 Veini & siidri degusteerimised Saku telgis
18.30 DanceAct esitleb Kaarel Väli ja Jessica Štšerbakova duett  Villu Veski ja Tiit Kalluste muusikale
18.40 DanceAct käivitab salsa õpetuse
19.00 Eesti Golfiliidu peasekretäri Christine Marcuse sõnavõtt ja külaliste võistluse autasustamine
19.30 transport Pühajärve SPA Hotelli
19.50 Pühajärve SPA Hotelli restoranis slaidishow Cosmopolitani golfiturniiri kohta
20.00 Cosmopolitani uue peatoimetaja sõnavõtt ja õhtusöök. Võistlejatel sisaldub õhtusöök osavõtutasus. Külalitele õhtusöögi maksumus 250.- inimese kohta ettetellimisel telefonil 56 200 115 kuni 2.09.09.
21.00 Fashion 2010
21.30 Loterii ja turniiri võistluse autasustamine
21.45 Live DJ
22.30 Ilutulestik
23.00 Transport Tallinna

Loe lisaks: www.otepaagolf.ee