“Hinnatõus Eestis on ületanud taluvuse piiri. Samal ajal kui valitsus ning poliitikud kinnitavad, et majanduskriis on möödas, muutub tavainimesele olukord päev- päevalt üha raskemaks,” räägib Katrin Siska.

“Oleme toidukaupade hinnatõusu poolest Euroopas esimesel kohal. Kui Euroopa Liidus oli keskmine aastane hinnatõus 3,4 protsenti, siis Eestis 10,4. Euroopas on riike, kus elanik kulutab toidule üksnes 12% väljaminekutest, paljudel eestimaalastel läheb selleks aga pea kogu sissetulek,” kirjeldab Katrin Siska oma blogis.

“Murelikuks teeb ka elektri hinnatõus. Kas peaksime rahulikult pealt vaatama, kuni hinnad taevani upitavad?” küsib Siska ning vastab sellele: “Kindlasti mitte. Me pole nukud, kellega käputäie rikkurite huve esindavad poliitikud võivad lõputult manipuleerida. Meil on tahe ja otsusekindlus, millega enda eest seista.”

“Me saame töö eest üht Euroopa väikseimat tasu, ent maksame kaupade eest sama hinda, mis kõrgelttasustatud tööjõuga riikide kodanikud.”

Paljud eestlased emigreeruvad, kuna kodumaal pole võimalik leida inimväärselt tasustatavat tööd. Selline on Eesti tegelikkus, kuid me väärime paremat saatust!

Kutsun kõiki, kes tahavad enda, oma pere ja sõprade heaolu eest seista, hinnatõusu-vastasele piketile Toompeale Stenbocki maja ette 29. septembril kell 11.30-12.00 pikett hinnatõusu peatamiseks.


Katrin Siska blogi saate lugeda aadressil: http://katrin-siska.blogspot.com/