“Arvan, et mul on reaalne võimalus võita talendivoor, sest mängin väga hästi saksofoni ning just sellega ma seal esinen. Teised tüdrukud on lihtsalt ilusad ning ei oska midagi teha, aga minul on midagi näidata,” räägib Miss Earth iludus- ja talendivõistlusele sõitev 21-aastane Xenia Likhacheva Õhtulehele.

170 sentimeetrit pikk ning vaid 44 kilogrammi kaaluv kaunitar end liiga kõhnaks ei pea. “Ma olen üsna kõhna. Mõned ütlevad, et see on normaalne, mõned ütlevad, et näen välja nagu anorektik. Aga minu jaoks on keha vorm väga tähtis, teen iga päev trenni ning ei söö juba lapsest saati maiustusi ega liha,” räägib Xenia.

Oma missikarjääri ajal on Xenia võitud Miss Estonia 2011 kolmanda printsessi tiitli, Miss Talent Estonia 2011 ning Miss Earth Estonia 2011.

Loe lisaks:
Miss Earth Estonia 2011 Xenia Likhacheva Gossip.ee-le: Missivõistluseks olen ma juba teinud kõik vajalikud fotosessioonid ja promo video
Kaunis ja särasilmne Xenia Likhacheva (21) on miss, kes peagi sõidab Eestit esindama Miss Earth 2011 võistlusele Tais!  Miss Earth Estonia 2011 Xenia Likhacheva on tudeng, kes kevadel sai bakalauruse kraadi Tallinna Ülikoolist ning tänavu jätkab õpinguid Georg Otsa nim. Tallinna Musikakoolis. Xenia õpib teisel kursusel saksofoni. “Õpin saksofoni aga mängin ka veel klaverit, akordioni ja plokkflööti. Kümme aastat tegelesin balletiga ning lõpetasin Balleti kooli,” räägib andekas, musikaalne ja ambitsioonikas Xenia Likhacheva Gossip.ee-le

                                      ——————♥♥♥——————

Tule ja liitu Xenia Likhacheva Miss Earth Estonia 2011 ametliku Facebooki lehega (SIIN) ja Miss Earth 2011 lehega (SIIN)

Miss Earth 2011 huvitavamaid sündmusi, intervjuusid ja kauneid pilte näete (SIIT).


Vaata ka:
Miss Earth 2011 kandidaadid

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi