Poole oktoobrini tõotab tulla paljudele keeruline, värvikas ja murederikas periood. Et sügis oleks siiski meeldiv ja rahulik, peaks teadlikult oma elu sättima. Planeediseisud soosivad iseenda probleemidega tegelemist. Oleks hea aeg maha võtta ja suve pikendada, isegi siis, kui tööl või kodus on muresid.

Hea on keskenduda kodule, aiale, perekonnale, hobidele, sõita ringi, käia veekogude ääres, metsas seenel ja marjul. See aitab koguda energiat ning saada võitu stressist ja pingetest. Eriti hästi mõjuvad sellised ühised ettevõtmised koolilastele, sest tänavu kohanevad nad kooliga raskemini.

JÄÄR
Peaksid eelkõige jälgima, et ei läheks kodustega iga pisiasja pärast vaidlema. Oled egotsentriline ning isegi ei vaevu kuulama teiste soove ja arvamusi. Sinus on palju energiat ning võib tekkida soov võtta ette remont või koguni suur ümberehitamine. Ära unusta oma vanemaid. Võimalik, et nad vajavad just praegu sinu abi.

SÕNN
Sa ei saa oma sugulaste ja naabritega hästi läbi või lihtsalt ei taha nendega suhelda. Oled range, kriitiline ja jonnakas. Sulle ei meeldi lastega hullata ning muutud isegi tujukaks, kui nad sind tülitavad. Luba endale veidi lõbustusi, muidu võid oma suhted rikkuda.

KAKSIKUD
Hoia oma rahal hoolega silm peal. Veel parem, kui annad osa oma sissetulekutest mõne usaldusisiku kätte hoiule, sest ise ostad mõtlematult tühja-tähja. Kodustega saad hästi läbi, kuigi oled veidi kriitiline. Lastega suhtled aktiivselt ning sulle on tähtis, et ka nemad saaksid kõigest ilusast rõõmu tunda. Vanemate tervis võib muret teha ja sa aitad neid igati.

VÄHK
Oled sellel sügisel äkiline ja tormakas ning ajad oma õigust taga. Su energia keeb üle ja tülid on kerged tulema. Pühendu parem kodu kaunistamisele või aiatööle. Koduste ja vanematega suhtlemisel oled leebem ning saad oma energiavarud mõistlikumalt ära kasutada. Väldi riskantseid ettevõtmisi ja tehinguid.

LÕVI
Oled rahaasjades väga täpne ning sulle ei meeldi raha laenata. Tuled toime ka väikse sissetulekuga. Peaksid igasugustes ettevõtmistes seaduskuulekas olema. Võib juhtuda, et sul tuleb kedagi kinnises asutuses külastada. Hoia oma tervist. Sugulaste ja naabritega on suhted suurepärased, vajadusel abistate üksteist.

NEITSI
Muretsed tühiste asjade pärast. Lase end vabaks, naudi elu ja sõprade seltsi. Ära alahinda ennast. Rahaga saad hästi hakkama, teenid eriti palju siis, kui tegeled millegi ilusaga, kultuuri või lastega. Ka töölabirääkimised õnnestuvad.

KAALUD
Elutempo on kiire, suhtled aktiivselt ja sul on palju uusi ideid. Teed oma elus muudatusi hämmastava kergusega. Arvesta vaid sellega, et esile võib kerkida mõni salajane vaenlane, kes püüab sinu jalgealust õõnestada. Tööl ole hoolikas ja ära suru oma tahtmist liialt peale, muidu tekib probleeme. Võid isegi töö kaotada, kui sa end piisavalt ei kontrolli.

SKORPION
Suhtled oma sõpradega rohkem kui tavaliselt. Abistate üksteist ja annate head nõu, võtate midagi ühiselt ette. Sul võib tekkida soov õpingud katkestada. Ära seda praegu küll tee, oota veidi. Ole juriidilistes tehingutes hoolikas, ära riski mõtlematult.

AMBUR
Kinnisvaratehingutes ole hoolikas, et seadusega pahuksisse ei satuks. Kui sul on oma firma, jälgi, et kõik maksud saaksid õigel ajal tasutud. Töö leidmisel või olemasolevas töökohas võib ette tulla takistusi või on lihtsalt palju teha. Saad oma sõpradelt head nõu, kuula neid ning veeda nende seltsis aega, eriti kui tööasjad on su meeleolu nulli viinud.

KALJUKITS
Abielu- ja partnerlussuhted on tormilised. Talitse ennast, muidu võib mõni oluline suhe katkeda sinu teravate ütluste või riiakuse pärast. Tööl oled edukas. Tööläbirääkimised sujuvad hästi, kõne alla võib tulla isegi töökoha vahetus. Õpingud võivad tunduda väsitavad ja pingelised ning võib tekkida tüdimus, kuid tasub pingutada, praegu pole õige aeg neid katkestada.

VEEVALAJA
Sul tekib soov midagi õppida või ennast täiendada. Planeediseisud toetavad seda igati. Võib ette tulla silmaringi avardav välisreis või leiad töö mõnes välisfirmas. Kinnisvaratehingutes võib ette tulla takistusi või on sekeldusi maksuametiga. Tervis on kehv ja kergesti tekib põletik. Liigse tormakuse tõttu võid end vigastada.

KALAD
Oled lastega suheldes tavapäratult äge ja mõtlematu. Teismelistega võid isegi riidu minna, kui sa ei püüa neid mõista. Abielu- ja partnerlussuhted jahenevad, oled kriitiline ja rahulolematu. Ära mingil juhul suhteid katkesta, õige pea näed, et olid ise liialt pretensioonikas. Kinnisvaraga seotud tehingud on edukad, võimalik, et saad päranduse.

 

Refereeritud artikli täisteksti loe portaalist 24Tundi