Nõia Intsu kaunis ekspruut Inga Kallberg töötab Kanal 11′ Night Chati saatejuhina.  Mida arvate hakkajast kuldkiharast ja tema vastustest? Gossip.ee toob teieni taaskord “Uudishimu nurga”!

Olete te kunagi…
1. …..ütelnud kellegile, et armastate teda, aga tegelikult see nii ei ole ?
Ei ole.
2. … arreteeritud (või siis… Kas on olnud probleeme politseiga)? Ei ole olnud, va. paar korda suitsuga vahelejäämine alaealisena.
3. … armunud enda sõpra? Jah , ikka olen!
4. … hakkama saanud millegi tõsiselt häbiväärse, kuid nüüd naerma ajava asjaga? No comments, ma ei pea ju sellele vastama? Ega ju?
5. … ütelnud hädavalesid? Ikka on ette tulnud.

Usute te…
6. … endasse?
Olen hakkanud aina rohkem ja rohkem uskuma ja seda rohkem on hakkanud asjad paremuse poole minema, endasse usk määrab edukuse.
7. … imedesse? Kindlasti, on olnud hetki, kus ma olen palunud abi ja ma olen saanud seda.
8. … armastusse esimesest silmapilgust? Ei usu, armastus on midagi muud, kui pelgalt välimusse kiindumine, tihti aetakse sassi armastus crush-iga, armastus tuleb pikema ajaga, siinkohal ma ei mõtle mingit 20 aastat.
9. … et paradiis ja põrgu eksisteerivad? Kui uskuda, siis eksisteerivad. Kõik on mõtlemises kinni, mina näiteks usun vaid järgmisse ellu!
10. … et Jumal eksisteerib? Kindlasti mingil kujul — nimetagem seda siis Jumalaks, on kindlasti mingi energija, mis tõmbaba ka siis halba või head, näiteks kui mul halb tuju hakkavad asjad halvasti minema, kui oled hea teiste vastu ja hea tuju siis laabub kõik nagu kergemalt.

Esimene…
11. …armastus?
12 oli see armastuse tunne vist. Laagris, panime veel tüdrukutega kaarte, et kas ta ka armastab mind või ei. Aga see esimene kindel armastus oli 17a, see ka kõige tugevam nagu öeldakse ja seda ei unustata kunagi!
12. …suudlus? Paneb mõtlema… lasteaed, kena tõmmu poiss oli, läksime tammepuu taha ja proovisime musitada. See käis nii kähku, et ei mäletagi hästi.
13. … piercing (naba, kõrva vms auk)? Keeleneet …tuli siis 17 aastaselt, paraku nüüd jäänud alles vaid naba ehe.
14. …suurim lollus? Lasin ennast liialt mõjutada… usaldasin liialt teisi ja toetusin liialt teistele, oleks võinud varem õppida endaga hakkama saama!
15. …purjus olek? Oi, oma kalli sõbrannaga kartulikeldris limpsisime siidrit, mäletan, et meil oli kahepeale purgike.

Sellel aastal …
16. …lõpetasite kellegagi sõpruse?
Peaaegu.
17. … tutvusite kellegagi, kes muutis teie elu? Sellel aastal on mul palju uusi tutvuseid tulnud ja ainult positiivseid!
18. … saite hakkama millegagi, mille üle olete uhke?  Uhke saan olla siis kui on oma perekond ja see võtab natuke aega, pere on kõige tähtsam.
19. … tahate saada hakkama millegagi, mille üle olla uhke? Kindlasti!
20. …tahate midagi oma elust kustutada/unustada/eemaldada? Hetkel on juba kõik halb õnneks kustutatud.

21. Kui saaksite muuta maailmas ühe asja, mis see oleks? Ma ei hakka seda nälja ja sõja teeamt ajama nagu kõik räägivad – alates missidest lõppetades presidentidega.. Arvan, et inimesed võiksid olla rohkem sallivamad üksteise vastu, kokkuhoidmine tagab edu ja siis tuleb ka elukvaliteedi paranemine ja kõik muu hea.
22. Olete te õnnelik inimene? Oleneb ajast, hetkel küll.
23. Kes on teile eeskujuks? Edukad inimesed …neid on palju! Nimetama ei hakka, jätan need enda salarelvaks.
24. Milliseid andeid omate? Tantsida, süüa teha, joonistada, kõik mis kunstiga seoses, on minu teema — näiteks fotograafia.
25. Milliseid sooviksite omada? Laulda.
26. Ilusaim moment teie elus? Olla armunud.
27. Mis/Kes viib teilt kurbuse? Minu silmarõõm.
28. Parim toit/toidukoht? kõik idamaa köögid meeldivad, Eestis võiks tuua välja Gruusia restorani!
29. Parim jook/joogikoht? Kas neid joogikohti on eraldi ka või? Ei ole sattunud!
30. Avaldage palun midagi enda kohta (veidrus, viga ,saladus, millega tegelete vms) mida paljud teie kohta ei tea?! PALJUD inimesed ei tea minu “tegelikku mina”!

 

 


Inga Kallberg (erakogu)


Inga Kallberg (erakogu)

[ot-gallery url=”gallery/uudishimu-nurk-k%c3%bclaliseks-intsu-inga-e-inga-kallberg”]