Janne Saar (24) ütleb, et ta ei mõtle muusikukarjäärile. Ta elab iseendale, kirjutab laule, õpib ja areneb. Lauljatar usub, et läbimurre tuleb siis, kui ta on valmis, kui tema looming on piisavalt hea, et paljudele meeldida. Seni aga võtab ta elu rahulikult, sest kiiret pole kusagile, kirjutab Kroonika.

Jannel oli plaan jääda Los Angelesesse kolmeks kuuks, kuid linn ei lasknud teda lahti. Ta on seal elanud nüüdseks juba kaks aastat ega kavatse niipea naasta. See on Janne iseseisvumise kool. “Ma ei läinud gümnaasiumist ülikooli, vaid eluülikooli,” ütleb ta.

Janne soovitab kõigil noortel mõneks ajaks teise ühiskonda elama kolida, olgu õppima või tööle, peaasi et kodust kaugemale. Tema pere ei olnud sama meelt – vanem generatsioon soovitas tüdrukul üks korralik amet selgeks õppida.

“Leian, et looming ja laulmine ongi minu amet, mille kaudu saan inimestele midagi anda. Selliseid asju, mida ma siin õppinud olen, ülikoolis ei õpetata,” räägib Janne. “Mul oli üks väga huvitav kogemus. Töötasin koos 75aastase pianisti Michael Joseph Smithiga. Ta ütles mulle, et sel hetkel kui ta kirjutab muusikat, muutub ta muusikaks. Ta rääkis, et tema läheb esinedes oma kehast välja ja vaatab kaugelt, kuidas ta voolab muusika energiaga kaasa. Temaga koos töötada oli uskumatu! Õppisin meeletult palju.”

Janne on pühendunud mediteerimisele ja eneseotsingutele ning kuigi neiul on rahanappuse tõttu tulnud vahel toituda vaid tatrapudrust, on ta õnnelik.

Janne soovitab kõigil noortel mõneks ajaks teise ühiskonda elama kolida, olgu õppima või tööle, peaasi et kodust kaugemale. Ameerikasse kolides lõpetas Janne oma pikalt kestnud suhte, sest leidis, et see oli jõudnud punkti, kust kumbki enam edasi ei liigu.

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 

“Mulle meeldib üksi olla. Naudin seda. Kirjutan muusikat, üksi käin trennis, üksi loen, ma pean iga päev vähemalt 4-5 tundi üksi olema. Vajan seda. Mul on eneseteostuse ja eneseotsingu periood praegu,” rääkis Janne.

“Suhe võtab väga palju aega ja energiat. Mul on teised prioriteedid. Suhtes on tihtipeale nii, et see võtab, eriti minult, iseseisvust ära. Hakkan väga sõltuma mehest. Armastus teeb nõrgaks. Ma pean tugev olema,” selgitas ta.

 


Janne Saar (Marko Söönurm)


Janne Saar (Ohmygossip.com/ Helena-Reet Ennet)


Janne Saar (Ohmygossip.com/ Helena-Reet Ennet)


Janne Saar