Pole kahtlust, et Harper Seven’il on kõik eeldused selleks, et temast saaks tõeline fashionista. Juba kahekuuselt tutvustab Victoria Beckham talle maailma suurimaid brände. “Me külastasime eile Prada’t ja ta armastas seda. Ta oleks nagu öelnud: “Ema, ma olen kodus!”, ütleb Victoria ajalehele Daily News antud intervjuus.

Victoria Beckham soovib, et väike Harper Seven hakkaks huvi tundma moemaailma vastu ja ta ei tee sellest saladust. Tütar käib emaga kõigil ostlemistuuridel kaasas ja eelmisel nädala oli kord Prada käes New Yorgis. Victoria enda sõnul oli käik väga õnnestunud nii tema kui tütre jaoks, kes olevat seda nautinud.

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 

37 aastane nelja lapse ema rääkis ajalehele armastusest oma noorima lapse vastu. “Ma ei suuda temast ühekski minutiks lahkuda, ma pole temast eemal olnud sellest ajast saadik kui ta üheksa nädalat tagasi sündis, ta on liiga imeline, et saaksin tema juurest ära minna.”

Sõprade sõnul on tütre sünd abielusse romantika tagasi toonud ja David Beckham on abikaasasse armunud rohkem kui iial varem.

 


Victoria Beckham ( Scanpix/Parker/Walker/Ivon/Beverly News)


Victoria Beckham (Scanpix/ Josiah Kamau)


Victoria Beckham (Scanpix/ Josiah Kamau)

 


Victoria Beckham (Scanpix/ Christopher Peterson)


Victoria Beckham koos mehe ja poegadega (AP Photo/ David Davies)