“Peenutsemist on liiga palju. Kui vaatad Tallinna söögikohti, siis enamus on restoranid. Lihtsaid bistroosid ja kohvikuid on nii vähe. Kui ma teen oma järgmise koha, siis on see kindlasti nimega Urgas,” pajatas aasta kokanduskultuuri edendamise eest noorettevõtja tiitli saanud Anni Arro.

Kohvikupidaja ja kokaraamatute autor Anni Arro rääkis R2-e saates “Siin me oleme”, et tal on plaan teha uus söögikoht, mille töönimi on Urgas.

“Minu jaoks on möödas restorani hiilgeajad. Inimestele võiks pakkuda ausat ja lihtsat toitu. Tahvel on seina peal – täna on meil kotlet kartulipudruga. Kartul on sellest ja sellest talust toodud. Täna on veel koha ja üks salat ja rohkem ei olegi midagi pakkuda,” kirjeldas Anni oma uue söögikoha ideoloogiat.

“Kui sa mõtled toidukohale, siis mis on kõige tähtsam? Toit on ju kõige olulisem! See, et sa istud Versace toolil, ei anna ju toidule mingit maitset juurde,” ütles Anni. Ta lisas, et inimesed kulutavad restorani kujunduse peale liiga palju raha.

Arro mainis ka, et tema uues kohas pole klient kuningas. “Klient ei ole kuningas, ta on kuningas siis, kui ta käitub nagu kuningas. Eestlastel on mõtlemine, et kui ta ostab ühe piruka, siis ta võib nõuda midagi iganes…”