Nicolas Cage ärkas keset ööd. Tema voodi ees seisis alasti mees ja sõi jäätist, vahendab Reuters.

Hetkel promob Nicolas Cage oma uut filmi “Trespass” koos rezhissöör Joel Schumacher’iga. Film räägib sellest, kuidas kamp vargaid pettuse abil Cage’i rollifiguuri, tütre ja abikaasa, keda mängib Nicole Kidman, juurde sisse tungib. Järgnevad läbirääkimised politseiga lunaraha asjus.

Hiljuti toimunud filmifestivalil Torontos rääkis 47 aastane näiteja, et ta on ka päriselt sellisesse õudusunenäoga sarnanevasse olukorda sattunud. Koos abikaasaga elas ta tol ajal Orange County’s. Nende kaheaastane poeg magas kõrvaltoas. Kell oli kaks öösel kui Cage järsku üles ärkas. “Ma avasin silmad ja nägin oma voodi ees seismas alasti meest, kellel oli seljas minu nahktagi ja kes samal ajal jäätist sõi… Ma tean, et see kõlab naljakalt, aga see oli kohutavalt jube,” ütleb ta.

Nicolas Cage’il õnnestus veenda meest majast lahkuma ja seejärel saabus kohale politsei. Näitleja ei andnud öist külalist kohtusse, kuna täiesti ilmselt oli tegemist vaimuhaige inimesega. Pärast juhtumit palja jäätisemehega ei suutnud Cage majas edasi elada. Praegu elab näitleja Bahamasel.

Film “Trespass” esilinastub ameerika kinodes oktoobris.