Eesti üks andekaim jumestuskunstnik Mari Ojasaar pühkis eelmisel aastal Eestimaa tolmu jalgadelt ning läks koos elukaaslasega laia ilma rändama. Austraaliasse püsima jäänud kaunitar ütles märtsis Gossip.ee-le, et elab vaid päeva korraga ja naudib oma vabadust. Tänaseks on kaunis ja töökas Mari aga teinud peadpööritava hüppe oma karjääriredelil — ta on nimelt saanud Austraalias juba kahe Make Up Store juhatajaks!

“Eestis töötasin enamuse ajast vabakutselise jumestuskuntsnikuna ja palju tegin ka projektipõhist tööd. Nii et enamuse ajast sain planeerida oma töögraafikut ja vastutasin vaid iseenda eest ning tulemus sõltus vaid minust. Kuid siin käib töö palju kellaaegade järgi ning pean hoolitsema kogu poe käekäigu ja töötajate eest,” rääkis Mari peale esimese Make Up Store juhataja kohale saamist.

Täna, vaid pool aastat hiljem saab Mari Ojasaar juba uhkusega öelda: “Olen kahe Make Up Store juhataja!”

Maril läheb Austraalias hästi. Juba toona kiitis naine, et tema ümber on palju positiivsust ja naerul nägusid. “Palju on positiivsust ja naerul nägusid. Pole ka imestada, sest aasta keskime õhutemperatuur on u. 20 kraadi. Inimesed oskavad elu nautida ja alati on kõigeks aega. Kui sulle tundubki, et oled kuskile lootusetult hiljaks jäänud või keegi ei ole täitnud oma lubadusi, öeldakse ainult et NO WORRIES – küll kõik saab korda. Eesti kiire elutempoga harjunud inimesel on sellest mõnikord raske aru saada, kuid selline on siinne elustiil,” räägib Mari Ojasaar Gossip.ee-le.

Palju õnne Mari!

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi