Miss Universumile Madli Vilsar’ile national director’ina appi sõitnud kaunis eksmiss ja moedisainer Diana Arno räägib Gossip.ee-le, et paraku näeb ta Madlit vähem kui tahaks. “Missid elavad eraldi. Meil ei ole lubatud palju kohtuda. Esimesel päeval sain rääkida temaga vaid 2 minutit,” räägib Diana Arno Gossip.ee-le. Diana räägib, et Madli on täis postitiivset energiat ja kannab seda teistelegi enda ümber olevatele inimestele. Loe eksklusiivintervjuud Diana Arnoga otse Miss Universumi üritustekeerisest!

Sõitsite Miss Universumile meie missi – Madli Vilsar’it toetama. Kuidas lend möödus? Kas oli sarnane ärevus sees, kui sõites kahe aasta eest ise Miss Universumil osalema?
Lend möödus hästi! Kui sõitsin Bahamale, siis lend kestas 28 tundi, mul oli 4 peatust, see kord kokku olin teel kaks korda vähem. Olin suht rahulik, hoopis teine tunne oli.

Kuidas on taas viibida Miss Universumi üritustemöllus?
Mul oli juba eelmine kord tunne, et ma tulen veel tagasi, ei tea miks. Olin valmis selleks, ja tunnen siin ennast väga hästi. Muidugi seekord mul on natuke teine siinoleku eesmärk — kuid proovin teha kõike, mis minust sõltub, et seda saavutada.

Ütlesite meie eelmises intervjuus, et sõidate seekord sinna “national director’ina”. Mida täpsemalt teeb national director? Millised ülesanded-kohustused teil seal on?
National director toetab ja promob missi, ta aitab kõigepealt — samuti ajab ärilisi asju ka. Meil on siin omad kohtumised, siin on kaks võimalust leida Madlile hea modelliagentuur. Tal on kõik olemas, et olla edukas selles maailmas.

Kuidas saite Madlit esindavaks national direktor’iks?
Mul oli võimalus sõita Valeri Kirssi eest ja ta lubas mul teda ennast asendada Brasiilias. Niimoodi saingi.

Mida tähendab teile, kui oluline on teie jaos, Miss Universe? Kas on plaan tulevikus ennast selle võistlusega ka laiemas plaanis siduda?

See on huvitav ja ilus üritus! Kuid perspektiividest ma ei mõtle praegu. See on nagu hobi minu jaoks hetkel! Hea kogemus ka.

Kes on selle aasta võistlejatest teie lemmikud? Nimetage palun top10.
Minu top 10 on Estonia, Australia, Poland, Kosovo, Ukraine, Sweden, Peru, Venezuela, Netherlands, Haiti.

Kes tagab teie turvalisuse Brasiilias? Kas ööbite Madliga samas Hilton São Paulo Morumbi hotellis?

Keegi ei taga, olen omaette. Ma elan Grand Hyatt São Paulo Hotelis, asub Hiltoni kõrval, mis on ka väga mugav.

Kas mõne maa kandidaadid ööbivad tavaliselt oma manager’ide, meikarite ja teiste abilistega samas hotellitoas või on osalejad alati konkurentidega koos?
Missid elavad eraldi. Nad elavad kahekesti, Madli elab koos Poola missiga. Meil ei ole lubatud palju kohtuda. Esimesel päeval sain rääkida temaga vaid 2 minutit. Siis nägin teda Preliminary competition’il (eelvõistlusel – toim), siis kui ta esines laval ja alles eile oli meil ametlik kohtumnine. 40 minutit, kus juba saime rahulikult rääkida. Teine kohtumine tuleb täna.

Milline on Madli enesetunne, Madli hoiak – on ta täis võitlusvaimu või näitab väsimusemärke?
Ma nägin, kuidas Madli esines. Olin saalis ja tundsin kuidas rahvas positiivslelt reageeris, kui ta oli laval! Ta oli ilus, särav ja tõesti nautis seda momenti — see oli kohe tunda! Tema sees on energeetika, mida ka teised tunnevad. Loodan, et see aitab tal saada head tulemust Miss Universumil.

Väike meenutus Diana enda võistlemisest kahe aasta eest:


Diana Arno, Miss Estonia 2009; Stefania Fernandez, Miss Venezuela 2009, and Kristina Kots-Gotlib, Miss Ukraine 2009 (Photo: © Miss Universe L.P., LLLP  – Richard D. Salyer)


Diana Arno, Miss Estonia 2009; Stefania Fernandez, Miss Venezuela 2009, and Kristina Kots-Gotlib, Miss Ukraine 2009. (Photo: © Miss Universe L.P., LLLP  – Richard D. Salyer)


Missikandidaadid aastal 2009. (Photo: © Miss Universe L.P., LLLP  – Richard D. Salyer)

Vaata ka Diana tehtud pilte kohtumisest Madliga Gossip.ee galeriist!

Loe lisaks:
Miss Estonia 2009 Diana Arno sõidab täna Brasiiliasse Miss Universe 2011 Estonia Madli Vilsar’ile toeks!
Miss Estonia 2009 ja omanimelise brändi disainer Diana Arno sõidab täna Brasiiliasse, toetama Miss Universumil osalevat Miss Estonia 2011 võitjat Madli Vilsar’it. Diana räägib ekslusiivselt Gossip.ee-le, et sõidab sinna missioonitundest ning tahab kogu südamest Madlit aidata. “Ma olen Miss Universumil national direktor’i asemel. Meil on omad üritused seal, kohtumised. Hakkan promoma Madlit, toetan teda seal, sest ei ole normaalne, et miss läheb üksi Miss Universumile, see on nr1 iluvõistlus maailmas,” räägib Diana Arno Gossip.ee-le.

Reklaam:


Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 


Miss Universe Estonia 2011 Madli Vilsar © Ohmygossip Couture


Miss Universe Estonia 2011 Madli Vilsar © Ohmygossip Couture


Miss Universe Estonia 2011 Madli Vilsar © Ohmygossip Couture

[ot-gallery url=”gallery/miss-universumile-madli-vilsariile-appi-s%c3%b5itnud-diana-arno-n%c3%a4en-kahjuks-madlit-v%c3%a4ga-v%c3%a4he”]