Kaunis lauljatar Merlyn Uusküla, kes lisaks kaunile lauluhäälele omab ka julgeid ja humoorikaid mõtteavaldusi ning laia säravat naeratust, räägib ajakirjale Buduaar, et kõige erakordsem tähelepanuavaldus, mis talle tehtud on, on: “Ohhoooo… Woowwwooowwwooooow, MILLINE NAINE!”

“Sellega on kõik öeldud,” räägib Merlyn.

Merlyn ütleb, et inimesi, kes talle kuulsuse pärast külge lööb on palju. “Selliseid inimesi aeg-ajalt ujub ligi. Aga selle tunneb kohe ära, kes on siiraste kavatsustega, kes mitte. Ehk kes tahab sinuga koos olla, kes tahab sinu “tuntusega” koos olla.”

Küsimuse peale, kas tal on mõni nipp, kuidas tüütutest kavaleridest või fännidest vabaneda, ütleb Merlyn nii: “Hm… see on selline delikaatne teema. Aeg-ajalt tekib küll selliseid inimesi, kes järjepidevalt kirjutavad või helistavad. Meeste puhul ma tihti otsustan väga kiirest ära, kellega soovin rohkem suhelda. Aga püüan ka austajate suhtes viisakaks jääda. Ma ei ignoreeri inimesi, aga ka ei jaga end liialt palju.”

Merlyn räägib veel, et tõmbab ligi kahte tüüpi meesterahvaid. “Ma tõmban ligi kahte tüüpi meesterahvaid. Kas endast nooremaid ja rohelisi või siis just vanemaid ja väga edukaid,” ütleb Merlyn ning lisab, et tänaseks on tema süda hõivatud.


Merlyn Uusküla (Tanel Murd)