Skandaalne Arnold Oksmaa (30), kes eelmisel nädalavahetusel ekstra Soomest tuli osalema talendisaatesse “Eesti otsib superstaari” andis teada, et on löödud ja haavatud. “Tahtsin ennast aastate tagant rahvale näidata heas artistlikus valguses, kuid Alar Kotkase ja Toomas Puna survel mind edasi ei lastud,” kurtis Oksmaa Gossip.ee-le.

“Keegi pole osalejatele öelnud, et saates on veel mingi eelvoor, kus pole Maarja Liis Ilus, Rein Rannap ja Mihkel Raud,” on Oksmaa pettunud.

Ithaka Maria Rahula oleks mind läbi lasknud, ta oli minu talendi ja särava naeratuse poolt,” rääkis Oksmaa. “Maria ütles mulle, et ma olen laval elav ja inimesed armastavad seda, kuid kahjuks olen liiga kuulus saate formaadi jaoks.”

…………………

Arnold ära nukrutse! Gossip.ee on sinu etteastega Gossip.ee eksklusiivses huumoriklipis väga rahul! Mis sa arvad, kui paiskame selle televisiooni? Sellise rõõmsa reklaami suudab “ellu äratada” ainult tõeline show-proff…. Gossip.ee tiim armastab sind, armastame kõiki siiraid inimesi ja eriti neid, kellel on suur soov midagi saavutada ja nad ei häbene seda tunnistada… Ja see reklaam on ju hea… ütelge, et ei ajanud naerma. :D Positiivsus ongi see, mida meile on vaja, et hall argipäev ilusam oleks, vohhhh!