“Tihtipeale on inimeste elud erinevad ning selle asemel et mees peaks oma loomuse tõttu kasutama prostituute või pidama armukest, võib tal olla seaduslikult teine naine,” leiab saatest “Minu imeline elu” tuntuks saanud Iiris Tomson, kirjutab ajakiri Buduaar.

“Ma olen palju kuulnud negatiivset suhtumist polügaamiasse ehk mitmenaisepidamisse ja tihti kostab negatiivseid vastulauseid õhtumaalaste seast. Mis on aga seadusliku polügaamia ja ebaseadusliku polügaamia vahe?” küsib Iiris.

“Islamiusus on mehele lubatud seaduslikult neli naist, keda ta peab võrdväärselt kohtlema. Polügaamia on kohustus ja vastutus, näiteks on paljudes araabia riikides juba vaja eriluba – mees peab suutma tõestada, et on võimeline ülal pidama rohkem kui ühte naist. Keegi kedagi vägisi ei sunni, sest kõik naised peavad sellega nõus olema, nad on legaalsed ning kasvatavad oma lapsi turvaliselt. Miks teha sellest probleemi läänemaailmas, kui nendel on kõik osapooled rahul? Pigem leian, et probleem on hoopis õhtumaalastel oma armukestega, kes jäävad tihtilugu murtud südamega kaotajaks,” avaldab Tomson arvamust.