Pärast kõiki tülisid printsess Madeleine’iga, kes keeldub printsi uut pruuti tunnistamast, on Carl Philip nüüd õe peale vihane, kirjutab Se och Hör. Madeleine pole mitte vaid üritanud mõjutada oma vanemaid, et nad suhtele lõpu teeksid, vaid on Sofia’t sõpradele koguni taga rääkinud.

Kui üks printsess Madeleine‘i lähimatest sõbrannadest, Natalie Rosta, augustis abiellus, keeldus prints Carl Philip koos elukaaslase Sofia Hellqvist‘iga pulma minemast. “Seda võib pisiasjaks pidada, aga nende maailmas on see väga tugev näitaja,” ütleb üks kuningapere sõber.

Sofia teeb omalt poolt kõik, et Madeleine nende armastuse heaks kiidaks ja ei hoia printsessist kõneldes heade sõnadega kokku. “Minu arvates on Madeleine tugev ja väga kena inimene, ” ütles ta ajalehele Expressen hiljuti toimunud fotonäitusel Stockholmis, mis on seotud projektiga Project Playground, mille üheks eestvedajaks on Sofia.

Väidetavalt on Carl Philip’il plaan oma armastatu eest korralikult kätte maksta ehk siis enne Madeleine´ i pulmadega ühele poole saada. Hilissuvel olevat prints Sofia’le abieluettepaneku teinud. Madeleine ja Chris O’Neill olevat kihlunud juulikuus Itaalias puhkusereisil olles. See, kes esimesena altari ette jõuab, võtab teiselt võimaluse lähemal ajal abielluda.

“Kaht kuninglikku pulma samal aastal Carl Gustaf ja Silvia  ei lase toimuda,” ütleb allikas. Seetõttu on Carl Philip’il plaanis õest ette jõuda. “Ta teab, et see viiks Madeleine’i täiesti endast välja. Ta tahab koos oma Chris’iga tähelepanu keskpunktis olla, kuid selle asemel võib hoopis Sofia esimesena pruutkleiti kanda. See oleks täiuslik kättemaks,” ütleb üks printsi sõber.