Inglise lauljanna Lily Allen võitleb kohutavate kadedushoogudega, kuuldes teiste lauljannade hitte. Lisaks on tal raske nendega suhelda, sest elu on justkui võistlus, kirjutab Elle Magazine.

Lily (24) rääkis oma probleemist Inglise ajakirjale Elle: “Ma ei salli kui inimesed kuulevad mõne teise naissoost popstaari laulu ja neile hakkab see meeldima. Kardan, et pean endast rohkem andma, kardan saada unustatud. Eriti häirivad mind DJ-d ning saatejuhid, kes mõnd uut lugu ainult ülivõrdes enne selle eetrisse laskmist ülistavad. Ma ei tunneta võistlusmomenti, ometi on kogu elu ja karjäär üks suur võistlemine.”

Lily Alleni esimene singel ilmus aastal 2006 ja terve sellele järgneva aja on lauljanna võidelnud kuulsuse ja tähelepanuga. “Raske on võõrastega suhelda, ometi ei taha ma fännidele pettumust valmistada,” ütles Allen. “Olen tegelikult häbelik ja vaikne, punastan kui inimesed tulevad autogramme küsima. Ma ei suuda mõista, miks nad mu autogramme nii väga ihkavad. Pean olema justkui lasteaiaõpetaja – kogu aeg tore ja viisakas.”