Jennifer Aniston’i ja Justin Theroux suhe areneb lausa tormikiirusel. Paar on koos olnud vaid mõned kuud, kuid teeb juba ühiseid tulevikuplaane ning mis puutub Aniston’i, siis kuulub nende hulka ka laps. Väidetavalt ongi ta juba lapseootel. Allikate sõnul pole aga Justin isaduseks sugugi mitte valmis.

Hiljuti sõitsid Jennifer Aniston ja Justin Theroux romantilisele puhkusele Havaii saarele Kauai‘le, et tähistada Justin’i 40 aastast sünnipäeva palava päikese all. “Nad käitusid nagu tavalised turistid, avastasid saart üüritud dzhiipis. Justin oli Jen’i vastu armas ja tähelepanelik,” ütleb allikas nädalalehele People. “Nad näisid olevat tõeliselt armunud ja õnnelikud.”

Jennifer ja Justin kannavad sarnaseid sõrmuseid, on teineteist perekonnale tutvustanud, nad elavad koos ja näitavad armastust teineteise vastu avalikult välja. Seetõttu on paljud avaldanud arvamust, et küllap on perre varsti ka järelkasvu oodata.

Ühes sel aastal tehtud intervjuus väljendas Aniston frustratsiooni pidevalt ringlevate kuulduste üle nagu oleks ta rase. “Andke mulle siinkohal võimalus öelda, et ma ootan last,” ütles ta ja naeris. “Ma ausalt usun, et inimesed tahavad näha mind emana, kes on abielus ja paljajalu ja seisab rasedana köögis. Ma tahan vaid öelda: rahunege maha, kunagi see ka juhtub.”

Mitmete allikate arvates tahab Jennier Aniston tõesti Justin’iga last saada ja miks mitte juba sel aastal. “Mõlemad on pööraselt armunud ja järgmine samm nende jaoks on lapse saamine,” ütleb allikas ajakirjale Now Magazine ja jätkab: “Jen’i bioloogiline kell tiksub ja kui nad eelmisel nädalal endale maja otsisid, oli üheks nõudeks see, et nad tahavad lapsesõbralikku kodu koos lastetoaga. Ta (Aniston, toim.) ei suuda lõpetada lapse saamisest rääkimist ja mõlemad on väga erutatud.”

Sõprade sõnul näeb Jennifer juba rase välja. “Ta särab, ta kõht näib suurem ja järsku on ta laiu riideid kandma hakanud. Kõik märgid näitavad seda”. Peale selle olevat paaril abiellumisega kiire. “Nad abielluvad juba selle aasta sees, võib-olla isegi enne suve lõppu”.

Samal ajal väidavad Justin’i sõbrad, et too pole sugugi valmis isaks saamiseks. Havaiil olles teatas üks neist Aniston’ile, et Theroux pole kunagi lapsi tahtnud. “Lõpuks ometi on Justin’i karjäär õitsele puhkenud, tema jaoks pole praegu õige aeg last saada,” ütles ta ameerika ajakirjale In Touch.