Tuntud telenägu Eve Kallaste (35) usub, et kõik õiged ja head asjad elus tulevad sinuni ilma planeerimata, kui vaid soovid lendu lased ja ootad. Sel sügisel naudib naine üheaegselt nii uut tööd kui ka uuenduskuuri läbi teinud pereelu, kirjutab ajakiri Naised.

Särav ja õnnelik Eve on viimased kolm kuud teinud seda, millest enamik meist on ilmselt unistanud – puhanud. Terve suvi. “Ma ei ole aastaid niimoodi endale pikka puhkust võtnud. Ilmselt pean hakkama seda tegema, sest see oli nii tore,” naerab ta.

“Ma täitsa kohe nautisin seda suve – olin suurema osa ajast lihtsalt oma aias, vaatasin, kuidas muru kasvab, ja lugesin raamatuid. Lapsed olid ka kodus. Hästi mõnus oli.”

Suvepuhkus on aga õige kohe läbi, sest Eve naaseb juba septembris taas teleekraanidele saatega “Täna võib!”, mis on jätk tarbijasaatele “Suvel võib!”. Nii on Evel käimas kibekiired ajad, sest enne tööle asumist tuleb veel mitu suvel tegemata jäänud asja lõpetada.

“Mul on paanikaosakond, avastasin, et lastetoas on vaja remont teha. Olen praegugi natuke kruntvärviga koos, ma pole mitu ööd maganud selle remondi pärast, ja pisikesed perereisid on tegemata,” jutustab ta kiiresti.