Helena Bonham Carter (43), kel filmiprodutsent Tim Burtoniga kaks ühist järeltulijat, peab jälle hakkama usinasti lastetarvete poode külastama – paar ootab oma kolmandat last, vahendab The Inquisitr.

Billy (5) ja Nell (1,8) saavad endale õe või venna järgmise aasta esimesel poolel. Kuulujutud Bonham Carteri rasedusest vallandusid kui näitlejanna jälle kottis ja lohvakaid rõivaid kandma hakkas. (Helena boheemlaslik olek ning ettearvamatu, kohati liigagi õudne riietevalik on varem peamiselt siiski tema suurusnumbrile vastav olnud.) Allikas väitis Inquisitrile: “Ta on raudselt lapseootel! Ja see sobib talle. Juba on ees väikene kõhukene ja peatne kolme lapse ema särab.”

Meedia on tselluliidist kubisevat, kuid oma keha mitte varjavat Helenat nuhelnud küll ja küll. Alles sai naine vastu päid-jalgu kuna läks ujuma koledas, avaras ja väljaveninud vanamoodsas punases trikoos, mis tema kurvid ja kumerused esile tõi. Malibus shoppamas käies riietus Helena aga nõnda, nagu poleks enne toast väljumist pilkugi peeglisse heitnud.

Helena ja Timi viimane laps Nell polnud planeeritud. Näitlejatar on tunnistanud, et üritas rasestumist vältida, proovides fertiilsusravimeid ja kaalus isegi steriliseerimist, avastades ühel hetkel siiski hoopis oma õnnistatud seisundi.