Isa Gil,ema Kelly,Callie-Anna,Ellie,Addallee, Katie, Josie, Carlin, Tori, Alyssa, Erin, Michaella, Zach, Lawson, Nathan, Trace, Jackson, Warden, Isaiah, Lille Judson Wyatt ja väike beebi, kes alles kõhus, moodustavad perekonna Bates.




44 aastane Kelly Bates on suurema osa oma täiskasvanud elust rase olnud. Koos abikaasa Gil’iga on tal 18 last, kuid veel pole nad pere suurusega rahul. Kelly on taas lapseootel. “Minu jaoks on loomulikum olla rase kui mitte olla rase,” ütleb Kelly briti uudistekanalile BBC.

Gil ja Kelly Bates elavad Lake City’s Tennessee’s ja nende pere on üks suurimaid maailmas. Paar on usklikud kristlased ja nad ei kasuta rasedusvastaseid vahendeid. Selle asemel usaldavad nad nii ennast kui ka järelekasvu suuruse Jumala kätesse. Pere vanim laps on 22 aastane Zach ning noorim on 11 kuune Judson. Kelly räägib, et tema ja Gil’i unistuseks on saada 20 last: 10 poissi ja 10 tüdrukut.

Kümnele nooremale lapsele pole isa ja ema tervisekindlustust hankinud. “Kui meil tekib seoses tervisega hädaolukord, siis läheme lihtsalt arsti juurde. USA’s on maailma parim arstiabi,” ütleb Gil.

Perekond elab viietoalises majas. Pesuruumis on viis pesumasinat, kolm pesukuivatusmasinat ja palju nööre, kus kuivavad sajad T-särgid, püksid ja sokid.

Perekonna argipäeva saab jälgida ameerika telekanalil ABC.